Головна » 2018 » Травень » 29 » «Не будь залежним від цигарки»
14:59
«Не будь залежним від цигарки»

31 травня  відзначатиметься Всесвітній день відмови от куріння і це прекрасний привід зробити крок назустріч здоровому способу життя. З цією метою Лозівський центр молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради в рамках проведення Всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Відповідальність починається з мене» разом з активістами вийшли на вулиці нашого міста задля проведення акції «Не будь залежним від цигарки». Любителям тютюну за короткий проміжок часу пропонувалося надути повітряну кульку, тим самим перевірити стан легенів, після чого обміняти цигарку на маленькі призи.

Хочеться відзначити, що велика кількість наших жителів на заклик прийняти участь в акції  відповідала: «А ми не палимо», «Я вже 10 років не палю», «Ніколи не пробував», «Кинув» і так далі. Здорово, що все більше людей відмовляються від пагубної звички.

Приємно було почути позитивні відгуки про акцію від тих, хто в ній прийняв участь і від перехожих людей. Після закінчення акції всі «трофеї» маленької війни з курінням були знищені: цигарки зламали й викинули.

   

Переглядів: 362 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: