Головна » Центр професійного розвитку педагогічних працівників

 План-графік підвищення кваліфікації на січень 2020 року розміщено тут

27 грудня 2019 року для талановитих учнів Лозівської громади в КЗ «Панютинcький ліцей» відбулося традиційне новорічне свято, на якому привітали та нагородили переможців міських етапів предметних олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, творчих конкурсів та спортивних змагань. Радісна атмосфера розпочиналася ще з фойє, де всі бажаючі змогли зробити пам’ятні фото серед новорічних декорацій., взяти участь у майстер-класах. У святково прибраній залі з гарною, яскраво оздобленою ялинкою дітей привітала начальник Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Вікторія Миколаївна Урванцева. І святкове дійство розпочалося…

На святі нагороджено 245 учнів закладів освіти Лозівської ОТГ, які здобули 333 перемоги. П’ята частина переможців – це учні закладів освіти сільської місцевості.

Щиро дякуємо учнівському та педагогічному колективу КЗ «Панютинський ліцей» за чудове свято!

 

23 та 24 грудня на базі ЛЗОШ №3 та ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ» відбулися засідання  міських методичний об’єднань вчителів математики, фізики та хімії. Вчителі опрацювали найважливіші аспекти сучасного уроку, зорієнтованого на реалізацію компетентнісного підходу до навчання, та послідовність дій щодо організацію формувального оцінювання; ознайомилися із результатами міжнародного дослідження якості освіти PISA-2018 з математики та стратегіями навчання у 2020 році.

22 грудня 2019 року в ЛЗОШ № 7 та ЛЗОШ № 12 відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій серед учнів 8-11-х класів ЗЗСО.

Попередні результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій можна переглянути тут.

Апеляція – 24.12.2019 о 08.00

Вітаємо переможців ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства!

З остаточними результатами олімпіади можна ознайомитися ТУТ.

17 грудня 2019 року в КЗ «Лозівський ліцей №1» відбулось засідання методичної студії шкільних бібліотекарів закладів загальної середньої освіти з теми «Бібліотечний маркетинг – основний компонент ефективної діяльності шкільної бібліотеки». Бібліотекар КЗ «Лозівський ліцей№1» Оксана Костенко ознайомила присутніх з власним досвідом упровадження реклами бібліотечних послуг у практику роботи бібліотеки, запросивши учасників ММО до святкової зали для перегляду святкового дійства, який підготувала спільно з читачами бібліотеки ліцею. Потім бібліотекарі провели печа-кучу «Килим ідей», в рамках якої поділилися своїми надбаннями окреслили і заходи, які допоможуть більш ефективно працювати для поліпшення умов щодо досягнення високих успіхів в освітньому процесі.

Методист ММК Ніна Мархай надала методичні рекомендації щодо впровадження методів бібліотечного маркетингу у роботу шкільної бібліотеки, ознайомила присутніх з організацією та плануванням роботи шкільної бібліотеки на 2020 рік.

Зустріч пройшла у невимушеній та творчій атмосфері, під час якої з’явилося безліч креативних ідей та новаторських рішень.

У грудні 2019 року оголошені результати обласного конкурсу журналістських робіт «Історії успіху громад».

Учениця 10 класу Лозівської ЗОШ № 7, вихованка Лозівського БДЮТ Ткаченко Тетяна (керівник гуртка Коновалова О.В.) посіла ІІ місце в номінації «Краща публікація у шкільному ЗМІ».

Вітаємо з перемогою!

18 грудня 2019 року у приміщенні міського центру молоді відбувся тренінг за підтримки The LEGO Foundation для заступників директорів, які супроводжують початкову школу. Тренер Шварова Ганна Валеріївна розширила знання педагогів щодо впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітньому просторі НУШ, детально ознайомила учасників тренінгу з методикою “Шість цеглинок” як практичним інструментом і дієвим засобом, який дає змогу реалізувати підхід “навчання через гру” та “навчання через діяльність” у початковій школі.

Учасники тренінгу мали можливість власноруч випробувати потенціал наборів LEGO та зазначили, що навчання було надзвичайно цікавим та корисним.

У грудні 2019 року відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХІІІ обласного літературного конкурсу імені О. С. Масельського. Від Лозівської громади активну участь у конкурсі взяли учителі та учні закладів освіти, учениця 10 класу Лозівської ЗОШ №7 Ткаченко Тетяна виборола перемогу та стала Лауреатом у номінації «Учнівська молодь – ПУБЛІЦИСТІКА» за патріотичну збірку «Герої серед нас». Зрозуміло, що перемога стала реальною завдяки талановитому, творчому наставнику – учителю Лозівської ЗОШ №7 Марченко Ользі Олександрівні.

14 грудня 2019 року у Лозівській ЗОШ І-ІІІ ст.№3 відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економки серед учнів 9-х–11-х класів ЗЗСО Лозівської ОТГ.

Попередні результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки можна переглянути тут

Апеляція – 17.12.2019 о 15.00

15 грудня 2019 року у ЛЗОШ №7 відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії серед учнів 10 –11-х класів ЗЗСО Лозівської ОТГ.

Попередні результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії можна переглянути тут

Апеляція – 18.12.2019 о 15.00 год.

13-14 грудня 2019 року пройшли щорічні змагання з кульової стрільби серед допризовної молоді закладів загальної середньої освіти. У змаганнях взяли участь 42 юнаки та дівчини. Переможці та призери нагороджені спортивними кубками, грамотами та медалями. Дякуємо за співпрацю Лозівському СТК ТСОУ в особі директора А.В. Гришиної.

Вітаємо команди, які вибороли першість

І місце – ЛЗОШ № 1

ІІ місце – ЛЗОШ № 11

ІІІ місце – ЛЗОШ № 12

12 грудня 2019 року в НВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ» відбувся практикум учителів трудового навчання за темою «Творча діяльність вчителя під час підготовки та проведеня уроків трудового навчання».

З метою підвищення фахової компетентності вчителів, Вісич Т.В., учитель технічної праці НВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ», провів із присутніми практичне заняття з навчального проєкту «Макет транспортного засобу». Колеги обмінялися враженнями та поділилися досвідом роботи.

12 грудня 2019 року у Лозівському НВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 відбулося міське методичне об’єднання вчителів, що викладають предмети художньо-естетичного циклу.

Керівник ММО Гончарова Н.А звітувала про роботу методичного об’єднання та узагальнила досвід успішної педагогічної діяльності. За допомогою методичного прийому «Коло ідей» учителі обговорили питання щодо планування роботи ММО вчителів предметів художньо-естетичного циклу на 2020 рік.

Зустріч педагогів пройшла творчо та цікаво, методист міського методичного кабінету Зубенко Н.В. підбила підсумки роботи методичного об’єднання.

9 грудня 2019 року у місті Київ відбулася Національна конференція eTwinning Plus 2019. Традиційно, урочиста подія об’єднала активних ітвіннерів. На захід були запрошені вчителі та директори шкіл, чиї проєкти отримали Європейську відзнаку. Серед запрошених і Лозівська ЗОШ № 12.

Проєкт «Code Da Vinci» Лопачак М.В., вчителя англійської мови визнано кращим та відзначено дипломом у номінації «Найкращий проєкт року». Директор школи Шпортюк Н.Д. отримала подяку за підтримку вчителів та учнів закладу в даному проєкті.

Щиро вітаємо педагогічний та учнівський загал школи з відзнакою та бажаємо подальших професійних злетів та творчої наснаги!

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 17 18 »