Головна » Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Ти нам залишив прагнення високі,

Шляхи священні, по яких іти.

Твого сумління й мужності уроки

Ми бережем і будем берегти.

Микола Палієнко

16 листопада 2019 року серед учнів Лозівської громади відбувся міський етап XХ Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П. Яцика та Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка.

Мета мовних конкурсів — піднесення престижу української мови і літератури у молодого покоління та глибока шана і любов до Великого українця Тараса Григоровича Шевченка.

У конкурсі взяли участь 109 учнів із закладів загальної середньої освіти Лозівської міської ради.

Традиційно учасників конкурсу зустрічали учні Лозівської ЗОШ № 12, які підготували урочисте відкриття міського етапу конкурсів.

Бажаємо переможцям міського етапу конкурсу подальших успіхів!

З результатами конкурсів можна ознайомитися:

XХ Міжнародний конкурс знавців української мови ім. П. Яцика тут

Х Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка тут

 

Конкурсним випробуванням «Проєкт» закінчився перший (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року- 2020» в номінації «Початкова освіта».

18 листопада під час розроблення проєкту вчителі демонстрували вміння проєктувати дослідницько- пошукову діяльність учнів.

З результатами конкурсного випробування можно ознайомитись ТУТ

15 листопада на базі ЛЗОШ №7 відбулось конкурсне випробування «Хімічний експеримент» для учасників зонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» в номінації «Хімія».

Педагоги виконували експериментальні завдання і демонстрували володіння технікою хімічного експерименту.

З результатами конкурсного випробування можно ознайомитись ТУТ

 

Свою педагогічну майстерність і науковість, творчий підхід до формування компетентностей учнів й бажання перемогти у першому турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» демонстрували педагоги початкових класів під час проведення конкурсних уроків.

Змагання відбулися 13 та 14 листопада в Лозівській ЗОШ №12.

З результатами конкурсного випробування можно ознайомитись ТУТ

 

09 листопада 2019 року в ЛЗОШ № 12 відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології серед учнів 10-11-х класів ЗЗСО.

Попередні результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології можна переглянути тут.

Апеляція – 13.11.2019 о 14.00

12 листопада на базі ЛЗОШ №7 для учасників зонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» в номінації «Хімія» було проведено конкурсне випробування «Практична робота».

Під час проведення фрагменту уроку педагоги демонстрували вміння організовувати дослідницько – пошукову діяльність учнів.

З результатами конкурсного випробування можно ознайомитись ТУТ

10 листопада 2019 року у КЗ «Лозівський ліцей №1» відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з МАТЕМАТИКИ серед учнів 6-х–11-х класів ЗЗСО Лозівської ОТГ.

Попередні результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики можна переглянути ТУТ

Апеляція – 13.11.2019 о 15.00

Найкращий оратор той, який

своїм словом і повчає слухачів,

і дає можливість отримати

насолоду, і сильно вражає

Цицерон

11 листопада 2019 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбулися урочистості з нагоди Дня української писемності та мови, у межах яких було проведено нагородження переможців і лауреатів ХІХ Обласного фестивалю ораторського мистецтва, що відбувся 17 жовтня 2019 року за темою «Людина завжди повинна пам’ятати, звідки вона пішла в життя» (О. Довженко)».

Від Лозівської громади у конкурсі взяв участь учень 11 класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 11 Селіванов Олександр (керівник Чижкова-Потейчук О.О.) і виборов почесне І місце! Вітаємо із перемогою!

8 листопада 2019 року, напередодні Дня української писемности та мови, педагоги та учні Лозівської громади взяли активну участь у написанні ХІХ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності, присвяченого 95-річчю Українського радіо.

Мета акції – не перевірка грамотності, а єднання, солідарність з усіма, хто любить і шанує рідне слово, хто хоче, щоб українці говорили українською мовою і зберегли її для нащадків.

Цього року у написанні радіодиктанту взяли участь більше 1000 учнів та 205 учителів, управлінців та методистів.

 

7 листопада 2019 року в Лозівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 11 відбувся семінар-тренінг для класних керівників закладів загальної середньої освіти Лозівської ОТГ за темою «Компетентний класний керівник із новими ідеями та технологіями в сучасній системі виховання».

Заступник директора з виховної роботи Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 11 Котова О.В. ознайомила учасників із корисними в освітньому процесі онлайн-сервісами, розкрила поняття «покоління Z» та проаналізувала можливі причини виникнення непорозумінь з учнями. Класний керівник цього закладу Деняк О.М. провела з учасниками інтерактивні вправи «Очікування», «Швидкі побачення» тощо.

Учасники заходу підвищили свій рівень поінформованості про новації у виховній діяльності та поділилися власними напрацюваннями.

 

 

07 листопада для конкурсантів в номінації «Початкова освіта» було проведено друге конкурсне випробування, форма проведення якого майстер-клас.

Учасники вдало демонстрували вміння адаптувати власну педагогічну ідею до специфіки навчальних тем та вікових особливостей учнів.

З результатами конкурсного випробування можно ознайомитись ТУТ

 

06 листопада на базі ЛЗОШ №7 відбулось друге конкурсне випробування «Методичний практикум» для учасників зонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» в номінації «Хімія».

Під час проходження квесту конкурсанти виконували завдання з методики навчання хімії і демонстрували вміння використовувати в освітньому процесі сучасні методи, прийоми, форми, засоби роботи.

З результатами конкурсного випробування можно ознайомитись ТУТ

Шестеро вчителів початкових класів із закладів освіти Лозівської ОТГ та Лозівського району змагалися в першому конкурсному випробуванні «Тестування» в номінації Початкова освіта».

Вчителі демонстрували свої знання з предметів початкової школи та методики їх викладання, виконували завдання на знання педагогіки та психології.

З результатами конкурсного випробуваннят можно ознайомитись ТУТ

03 листопада 2019 року у КЗ «Лозівський ліцей № 1» відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури серед учнів 7-х–11-х класів ЗЗСО Лозівської ОТГ.

Попередні результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови можна переглянути тут

Остаточні результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови можна переглянути тут

Апеляція – 06.11.2019 о 14.00

02 листопада 2019 року в ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання серед учнів 8-11-х класів ЗЗСО.

Попередні результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання можна переглянути тут.

Остаточні результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання можна переглянути тут.

Апеляція – 06.11.2019 о 15.00

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 17 18 »