Головна » 2019 » Квітень » 8 » Майстер-клас із підготовки до ЗНО від викладачів ХНУ ім. В.Н.Каразіна
09:01
Майстер-клас із підготовки до ЗНО від викладачів ХНУ ім. В.Н.Каразіна

Ні для кого не секрет, що досконале знання рідної мови сьогодні – запорука успішного становлення особистості в майбутньому. Адже при вступі до ВНЗ – першоосновою є складання іспиту з рідної мови, і від результату його здачі залежить подальша доля абітурієнта.

Учні Лозівської громади показують непогані результати зовнішнього незалежного оцінювання. Секрет такого успіху криється в системній та злагодженій роботі вчителів-словесників. А для того, щоб учитель був обізнаний, інноваційний, професійний та методично далекоглядний він повинен постійно навчатися сам. Тому 04 квітня 2019 року учителі української мови і літератури Лзівської громади зібралися у Лозівському НВК № 10, де відбувся майстер-клас із підготовки до ЗНО «Ефективні технології в роботі з традиційними темами й нововведеннями», який провели викладачі-практики: кандидати філологічних наук, старші викладачі кафедри української мови ХНУ ім. В.Н.Каразіна Інна Літвінова та Юлія Гарюнова та  аспірант кафедри української мови Зара Тищенко.

Учасники заходу мали змогу детально ознайомитись із інтерактивними посібниками з української мови і літератури, автори поділися різноманітними формами та методами роботи із матеріалами ЗНО. Усі учасники заходу отримали такі необхідні сьогодні для кожного вчителя-філолога методичні знання і навички щодо підготовки випускників до здачі ЗНО, дізнались щось нове та поділилися власним досвідом і враженнями.

Категорія: ЗНО | Переглядів: 523 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: