Головна » Архів матеріалів
Спортивні заходи    379    07.08.2018     0 коментарів

Футбол

         04 серпня 2018 року на стадіоні «Колос» м. Валки відбувся матч ХVІ туру Чемпіонату Харківської області по футболу серед аматорських команд 2018 року між командами групи «Б» «Маяк» (Валки) та «Лозова-Панютине».

         У цьому матчі, підопічні Сергія Лученцова, обіграли господарей поля із рахунком 1:0.

         Забитим м’ячем відзначився Шеншин Олександр (40 хв.)

Інші матчі групи «Б» Чемпіонату Харківської області по футболу закінчилися із наступними рахунками ... Читати далі »

360    06.08.2018     0 коментарів

Щиро вітаємо Дмитра Гончара, головного спеціаліста відділу молоді та спорту Управління, який посів третє місце в конкурсі «Кращий працівник місцевого самоврядування»!

Перший тур обласного конкурсу «Кращий працівник місцевого самоврядування» (номінація - «Краща посадова особа міської ради») відбувся у мерії 3 серпня. У ньому взяли участь 15 посадових осіб з відділів та управлінь Лозівської міської ради Харківської області. Провели конкурс в два етапи: перший – тестування, другий етап - практичні завдання та самопрезентація.

Оголосили результати конкурсу сьогодні, 6 серпня. Призерів нагороджено дипломами та грошовими винагородами.

  

30 липня 2018 року світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Активісти Лозівської міської ради старшокласників "Нова хвиля" Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості разом з координаторами Жуковою І.С. та Діденко О.С. долучились до всеукраїнської акції "Торгівля людьми. Розпізнай небезпеку вчасно", організатором якої стали працівники управління праці та соціального захисту населення Лозівської міської ради. Лідери розповсюджували інформаційні буклети та спілкувалися з ровесниками на відповідну тему.

Спортивні заходи    441    31.07.2018     0 коментарів

25 липня 2018 року на стадіоні «Динамо-Арена» м. Харків відбувся перенесений матч ХІІ туру Чемпіонату Харківської області по футболу серед аматорських команд 2018 року між командами групи «Б» «Універ-Динамо ХНУВС» (Харків) та «Лозова-Панютине».

Повна інформація: https://drive.google.com/drive/folders/0B2_sXsAJe1c7WG1HNUxZcThmLXc 




Спортивні заходи    365    24.07.2018     0 коментарів

21 липня 2018 року на стадіоні НТБ «Металіст» (м. Харків) відбувся матч ХІV туру Чемпіонату Харківської області по футболу серед аматорських команд 2018 року між командами групи «Б» «Лозова-Панютине» та «Металіст-1925 ЮНІОР» (м. Харків).

У цьому турі гравці нашої команди обіграли зіграли у нічию із господарями поля із рахунком 0:0.

Інші матчі групи «Б» Чемпіонату Харківської області по футболу закінчилися із наступними рахунками:

ХНУВС» (Харків) – «Енергетик-Центренерго» (Слобожанське) 2:1

(Красноград) – «Колос» (Сахновщина) 1:2

(Первомайський) – «Енерегетик» (Солоницівка) 2:2

(Балаклія) – «Первомайський» (Первомайський) 1:1

На даний час наша команда займає 6-у сходинку турнірної таблиці групи «Б» із 17-ма очками:

https://drive.google.com/drive/folders/0B2_sXsAJe1c7WG1HNUxZcThmLXc

Спортивні заходи    376    23.07.2018     0 коментарів
22 липня 2018 року в м. Лозова на площі Машинобудівників, поблизу фонтану, відбулися змагання з шахів, присвячених святкуванню Міжнародного дня шахів. У змаганнях прийняли участь 26 учасників, мешканців м. Лозова та смт. Панютине.
Змагання пройшли у два етапи:
1) Сеанс одночасної гри із Чемпіоном України з інтелектуальних ігор, Майстром ФІДЕ з шахів, багаторазовим переможцем та призером обласних і міських змагань Андрієм Калюжним;
2) Турнір зі швидких шахів, за швейцарською системою, в 7 турів.
За результатами змагань у сеансі одночасної гри Гудь Микола та Нагайцев Євгеній перемогли сеанс ера та Любинський Володимир закінчив гру у нічию.
У турнірі з шахів Сіробаба Федір виборов І місце, ІІ місце – Барков Сергій та ІІІ місце посів Костильов Віталій.
Після підведення підсумків організаційним комітетом змагань були відзначені кращі гравці у наступних номінаціях:
«За старанну гру» - Пасічник Дмитро;
«За активну гру» - Деменюк Владислав;
«За цікаву гру» - Григоренко Володимир;
«Наймолодшим учасник змагань» - Коваленко Станіслав;
«За сміливу гру» - Кириєнко Юрій;
«За мудру гру» - Савєнков Анатолій;
«За хитру гру» - Костильов Віталій

Усі переможці та призери змагань отримали дипломи та спортивні статуетки від Комунальної установи «Лозівський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».



Виховна робота    408    20.07.2018     0 коментарів
20 липня 2018 року в Лозівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 7 відбувся мітинг до дня загибелі Героя України – Олександра Лавренка. Батьки, педагогічні колективи та громадській міста вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих Олександра Лавренка та Олега Шевченка.

Спортивні заходи    407    16.07.2018     0 коментарів
Футбол

14 липня 2018 року на стадіоні «Локомотив» смт. Панютине відбувся матч ХІІІ туру Чемпіонату Харківської області по футболу серед аматорських команд 2018 року між командами групи «Б» «Лозова-Панютине» та «Колос» (Красноградський р-он). У цьому турі гравці нашої команди обіграли гостей із рахунком 1:0. Забитим м’ячем відзначився Шатрава Михайло (59 хв.). Інші матчі групи «Б» Чемпіонату Харківської області по футболу закінчилися із наступними рахунками: «Енергетик-Центренерго» (Слобожанське) – «Цементник» (Балаклія) 0:1 «Універ Динамо ХНУВС» (Харків) – «Колос» (Сахновщина) 2:0 «Маяк» (Валки) – «Квадро» (Первомайський) 3:1 «Енерегетик» (Солоницівка) – «Металіст 1925 ЮНІОР» (Харків) 2:2 На даний час наша команда займає 6-у сходинку турнірної таблиці групи «Б» із 16-ма очками: читати далі:https://drive.google.com/drive/folders/0B2_sXsAJe1c7WG1HNUxZcThmLXc


 


 

Лозівська міська рада Харківської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади на контрактній основі директора навчально-виховного комплексу № 10 «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» Лозівської міської ради Харківської області

Місце знаходження НВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ» міської ради:

Харківська обл., м. Лозова, бульвар Шевченка, 15.

Вимоги до кандидатів на посаду:

- громадянство України;

- володіння державною мовою;

- вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста;

- стаж педагогічної діяльності не менше трьох років;

- організаторські здібності;

- фізичний і психічний стан кандидата не повинен перешкоджати виконанню професійних обов’язків.

Бажаючі взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста);

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі;

  • інші документи, які підтверджують професійні та/або моральні якості (за бажанням).

Документи приймаються в термін з 12 по 31 липня 2018 року за адресою: Харківська обл., м. Лозова, мікрорайон 1, буд. 1, Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області, каб. 16 (контактна особа: Левченко Олена Володимирівна, телефон: 0(5745) 2-22-66, e-mail: pr.mlozova@dniokh.gov.ua).

Конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту на знання законодавства України, перевірка професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання, представлення публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації. Тривалість конкурсного відбору становить 90 хвилин.

Конкурс відбудеться 10 серпня 2018 року о 10.00 год. за адресою: м. Лозова, вул. Ярослава Мудрого, 1, Лозівська міська рада Харківської області, 1 поверх, кім. 5.

Умови оплати праці: посадовий оклад – 5286 грн., доплати: за престижність – 10%, за вислугу років – до 30%, також можуть встановлюватися надбавки та премії, передбачені чинним законодавством.

Перелік питань, зразок ситуаційного завдання, критерії оцінювання тестувань і завдань можна знайти тут: https://docs.google.com/document/d/1KxBgNHSoQHiiYMoLuSOGaGWgbBkYgSh1zYr0MsJSwUI/edit

Виховна робота    363    12.07.2018     0 коментарів
11 липня 2018 року відзначається Всесвітній день шоколаду. Це свято вигадали французи ще в 1995 році, а зараз їх ініціативу щодо святкування Всесвітнього дня шоколаду підтримують любителі цих ласощів у багатьох країнах світу. У цей день проводяться різноманітні заходи, присвячені цьому чудовому продукту. Не є байдужими до цього свята і в Україні.
Працівники Лозівського Центру молоді Управління освіти, молоді та спорту у спекотний день провели зустріч «Задоволення з присмаком шоколаду». На свято запросили усю бажаючу молодь. Оригінальність заходу викликала інтеpес, тому зібралось чимало дітлахів, незважаючи на розпал літа. Учасники заходу дізналися про історію виникнення Дня шоколаду, цікаві факти про шоколад, розгадали шоколадний кросворд, прийняли участь у конкурсі – дегустації «Вгадай на смак» і, звичайно ж, насолодилися гарячим шоколадом зі свіжими фруктами. Завершили зустріч переглядом фільму «Чарлі і шоколадна фабрика».

Виховна робота    416    10.07.2018     0 коментарів
06 липня 2018 року відзначають саме незвичайне і, мабуть, романтичне свято – Всесвітній День Поцілунків. Це свято зовсім молоде, хоча сам поцілунок – кращий спосіб вираження любові, прихильності, потягу до іншої людини. У багатьох містах світу цього дня проводять різні конкурси і змагання. Ну і звичайно, не обходиться без «цілувальних» флешмобів.
Жителі нашого міста теж відзначили цей день поцілунками. Фахівцями Лозівського Центру молоді Управління освіти, молоді та спорту разом з молоддю було організовано акцію «Солодкі поцілунки». Організатори акції хотіли, щоб люди обмінювались поцілунками просто так, ще раз признавались один одному в коханні і демонстрували свої почуття.
Виховна робота    431    04.07.2018     0 коментарів
Пропонуємо розглянути питання щодо запровадження шкільної форми для ваших дітей. Всі бажають, щоб дитина виглядала гарно та імпозантно, тому шкільна форма повинна бути доступною для всіх. Доступні ціни, сучасний одяг та якісні матеріали дадуть змогу дитині не лише стильно виглядати, а й почувати себе комфортно.
Виховна робота    422    02.07.2018     0 коментарів

Баскетбол

В м. Будапешт відбувся Чемпіонат Європи з баскетболу серед ветеранів 35+.

Нашу державу в цих змаганнях представляла збірна команда України сформована із гравців-ветеранів харківських команд БК «Поляков» та БК «Політехнік».

До складу збірної команди України ввійшли і двоє Лозівчан - вихованці ДЮСШ «Олімпія» Дарсанія Леван (старший, перший тренер Многолєт В.В.) та Золотоус Олексій (перший тренер Нестеренко С.М.).

За результатами ігор збірна команда України виборола І місце.

Керівництво міста та спортивна спільнота щиро вітають Лозівчан з високими досягненнями, та бажають подальших блискучих перемог!!! ... Читати далі »

371    02.07.2018     0 коментарів

З нагоди Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками й їхнім незаконним обігом за підтримки Управління освіти, молоді та спорту спільно з Центром денного перебування "Компас" Благодійної організації «Харківський благодійний фонд «Благо» для молоді у місті Лозова було проведено квест «Наркотики? Не моя тема!». Основна мета якого - розуміння підлітками негативних наслідків вживання наркотиків, алкоголю, тютюну; профілактики соціально-небезпечних захворювань (ВІЛ/СНІД, ІПСШ, ТБ, ВГ) статевим шляхом.

Понад 60 учасників – це команди-гості з міст Первомайський, Краснограду, збірні команди Лозівської філії Харківського державного автодорожнього коледжу, Лозівського училища культури і мистецтв, Лозівського центру молоді та Лозівського міськрайонного відділу з питань пробації. На майданчиках присвячених різним завданням учасники мали змогу перевірити свої знання з права та законодавства, фізичну підготовку, логіку та творчі навички. Важливою складовою стало обговорення разом із молоддю здорового способу життя. В результаті змагань нагороди за 1 та 2 місце отримали команди Лозівської філії Харківського державного автодорожнього коледжу, збірна команда Лозівського центру молоді посіла 3 місце. Всі участники заходу отримали новий цікавий досвід, незабутні спогади, корисні звички та заохочувальні подарунки. Також, в програмі профілактичного квесту було передбачено, для бажаючих, із числа учасників квесту, можливість проходження тестування швидкими тест-системами на ВІЛ-інфекцію, гепатити В,С та сифіліс на базі мобільної амбулаторії. Після захоплюючих змагань всіх учасників та гостей міста пригощали смачною польовою кашою.

             

« 1 2 ... 61 62 63 64 65 ... 100 101 »