Головна » 2019 » Березень » 26
373    26.03.2019     0 коментарів

23 березня, в манежі Національного аерокосмічного університету «ХАІ» пройшла наймасштабніша в Україні інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?», в якій одночасно зіграли 1 705 гравців, що об'єдналися в 341 команду.

До цього рекорд належав Києву – 1 589 учасників гри.

Задля фіксації національного рекорду на захід були запрошені представники Національного реєстру рекордів України. Кількість гравців рахували під час гри.

Від нашого міста участь брала команда "Індиго" ЛНВК № 10 "ЗНЗ-ДНЗ".

 

Спортивні заходи    396    26.03.2019     0 коментарів

22 березня 2019 року в Харкові на базі шахово-шашкового клубу «Вундеркінд» відбувся обласний етап щорічних змагань «Спорт протягом життя» з шахів «Біла тура» серед учнів закладів загальної середньої освіти Харківської області.

Вкотре наше місто у даних змаганнях представляла команда Лозівського навчально-виховного комплексу «ЗНЗ-ліцей» №4 у складі:

Коваленка Станіслава ( 2 клас)
Деменюка Владислава (5 клас)
Гуштюка Нікіти (6 клас)
Гомили Анни ( 6 клас).

У спортивній боротьбі наша команда посіла ІІІ місце, поступившись команді з Балаклійському району та м. Куп’янськ.  

Учасники змагань також є вихованцями тренера-викладача з шахів та шашок ДЮСШ «Локомотив» А.В.Калюжного, який був представником команди на даних змаганнях.

  

Дошкільна освіта    397    26.03.2019     0 коментарів

26  березня 2019 року у Лозівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №8 «Дзвіночок» Лозівської міської ради Харківської області  відбувся тренінг для інструкторів з фізкультури закладів дошкільної освіти міста за темою: «Розвиток  мовленнєво - комунікативних умінь та навичок  дошкільників через інтеграцію різних видів діяльності».

Мета: підвищити рівень компетентності педагогів з розвитку мовленнєво-комунікативних умінь та навичок дошкільників через інтеграцію різних видів діяльності у фізичному вихованні. Спонукати педагогів до активного спілкування, створити позитивний мікроклімат, атмосферу співробітництва та взаємодії.

Завдання:

  • познайомити з ефективними формами роботи щодо розвитку мовленнєво-комунікативних умінь та навичок дошкільників у фізичному вихованні;
  • розвивати комунікативні здібності учасників освітнього процесу;
  • формувати вербальні і невербальні методи спілкування.