Головна » 2019 » Березень » 15
359    15.03.2019     0 коментарів

Лозівська міська рада Харківської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади на контрактній основі директора Комунального закладу «Полтавський ліцей» Лозівської міської ради Харківської області.

Місце знаходження КЗ «Полтавський ліцей»: Харківська область, Лозівський район, село Полтавське, вул. Шкільна, б.4.

Вимоги до кандидатів на посаду:

громадянство України, володіння державною мовою, вища  освіта не нижче ступеня магістра (освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста), стаж педагогічної діяльності не менше трьох років, організаторські здібності, фізичний і психічний стан кандидата не повинен перешкоджати виконанню професійних обов’язків.

 Бажаючі взяти  участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.     

Документи приймаються в термін з 20 березня по 10 квітня 2019 року за адресою: Харківська обл., м. Лозова, мікрорайон 1, буд. 1, Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області, каб. 16 (контактна особа: Левченко Олена Володимирівна, тел. 0(5745) 2-22-66, e-mail: pr.mlozova@dniokh.gov.ua).

Конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту на знання законодавства, перевірка професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання, представлення публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Конкурс відбудеться 22 квітня 2019 року адресою: м. Лозова, вул. Ярослава Мудрого, 1, Лозівська міська рада Харківської області, 1 поверх, кім. 5.

Умови оплати праці: посадовий оклад – 5451 грн., доплати: за престижність – до 20%, за вислугу років – до 30%, також можуть встановлюватися надбавки та премії, передбачені чинним законодавством.

357    15.03.2019     0 коментарів

З 14 по 16 березня 2019 року триває головна подія освітньої галузі України – Десята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Дев’ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu», яка проходить у Київському Палаці дітей та юнацтва.  

Золотою медаллю і дипломом «За формування інноваційно-цифрової компетентності як важливої складової розвитку інноваційної особистості»  нагороджено колектив Лозівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1

Організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Виставку супроводжує змістовна тематична програма за участю представників секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, керівників, провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», практичних працівників галузі освіти та представників закордонних навчальних закладів, міжнародних представництв, виробників і постачальників засобів навчання.

400    15.03.2019     0 коментарів

Графік засідання атестаційної коміcії ІІ рівня 2019 рік → ознайомитись

14 грудня 2019 року у Лозівському ліцеї № 4 відбулося міське методичне об’єднання вчителів, що викладають інтегрований курс «Мистецтво».

Під час майстер-класу, який провела учитель Гончарова Н.А., учителі ознайомилися із педагогічними прийомами, які викликають емоційний відгук учнів на уроках мистецтва.

Робота ММО пройшла у формі інтерактивного спілкування, колеги відпрацювали педагогічні прийоми: рух під музику, спів інструментальної музики, створення проблемної ситуації на уроці; ознайомилися із методом «Шести капелюхів» та складали кроссенси.

Зустріч педагогів пройшла творчо та цікаво, методист міського методичного кабінету Зубенко Н.В. підвела підсумки роботи методичного об’єднання, учителі поділилися враженнями, і зазначили, що їхня методична скарбничка поповнилася значною кількістю корисних матеріалів.