Головна » 2019 » Березень » 01

01.03.2019 року в Лозівській ЗОШ №3 відбулася зустріч старшокласників з представниками факультету «Правове регулювання економіки». Перед учнями виступив професор, доктор наук Сергієнко Валерій Вікторович, який розповів про професію юриста та ВНЗ, умови вступу та переваги навчання саме в Харківському національному економічному університеті ім. Семена Кузнеця.

28 лютого на Лозівській станції юних натуралістів відбувся захід – інтелектуально-розважальний квест «Ігри патріотів», який провела керівник гуртка Ірза Н.М.

Захід сприяв поглибленню знань про Україну як незалежну державу, її історію, традиції та символи; формуванню у вихованців національної свідомості, активної громадянської позиції; вихованню патріотичних почуттів до Батьківщини, до рідного краю.

Вихованцям запропоновано інтелектуальну - розважальну подорож по станціях:  «Символи України», «Карта України», «Розумники», «Ігрова», «Вікторина»

Діти пригадали рослинні та тваринні символи України; взяли участь у іграх, конкурсах: «Перетягування канату», «Штовхання ядра», «Самий сильний»; вгадали «зашифровані» прислів’я , відповідали на запитання вікторини.

Переможці конкурсів, інтелектуальних завдань отримали солодкі призи.

  

426    01.03.2019     0 коментарів

27-28 лютого 2019 року в ЛЗОШ № 3 відбувся міський етап змагань з шахів «Біла тура» серед команд закладів загальної середньої освіти  за програмою обласних щорічних змагань «Спорт протягом життя».

У змаганнях брали участь 10 команд - ЛЗОШ № 1, ЛЗОШ № 3, ЛЗОШ № 7, ЛЗОШ № 12, Лозівська гімназія, Панютинська ЗОШ № 1, Панютинська ЗОШ №2, ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4, ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8», ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ».

Склад команди: 3 юнаки, 1 дівчина не старші 2005 року народження.

Головним суддею змагань було призначено Калюжного А.В., тренера-викладача з шахів та шашок ДЮСШ «Локомотив».

У запеклій  спортивній боротьбі І почесне місце виборола команда ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4.

До складу команди переможців входили:

  • Коваленко Станіслав
  • Деменюк Владислав
  • Гуштюк Нікіта
  • Гомила Анна.

Команда ЛЗОШ № 1 посіла ІІ місце, третє – у команди ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ № 8».

Команда-переможець та команди-призери нагороджено спортивними кубками, а гравців  команд - грамотами.

Щиро вітаємо  команду ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 з гарним спортивним результатом та зичимо посісти гідне місце в обласному етапі, що відбудеться у м. Харкові у березні 2019 року.