Головна » 2019 » Березень » 27
Дошкільна освіта    402    27.03.2019     0 коментарів
27 березня 2019 року на базі Лозівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №10 «Калинка» Лозівської міської ради Харківської області був відбувся кущовий семінар для керівників музичних за темою: «Сучасні музичні ігрові технології» за участю  Шутя Миколи Миколайовича, доктора філософії, доцента кафедри естетичного виховання  та технологій дошкільної освіти  Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С.Сковороди., лауреата міжнародних і національних конкурсів композиторів, педагогів, ігромайстерності.

У семінарі взяли участь 43 керівника музичних закладів дошкільної освіти з м. Лозова, Лозівського, Близнюківського та Барвінківського районів.

Цікавим було те, що керівники музичні мали змогу вправлятися практично. Такий вид роботи дав можливість педагогам переконатися, що гра – це та чарівна паличка, яка допомагає зробити спілкування дітей з музикою цікавим, результативним, захоплюючим, сучасним та привабливим процесом.

На завершення всім учасникам семінару були вручені сертифікати.

Присутні обмінялися позитивними враженнями та отримали матеріали з досвіду роботи Миколи Шутя, які зможуть застосовувати у роботі з дошкільниками.

     

409    27.03.2019     0 коментарів

27 березня 2019 року в Лозівській ЗОШ № 3 відбувся  міський фестиваль дружин юних пожежних серед закладів загальної середньої освіти міста.

Команди КЗ «Шатівський ліцей», КЗ «Катеринівський ліцей», КЗ «Миколаївський ліцей» та Лозівської ЗОШ № 3 продемонстрували навички поведінки в надзвичайних ситуаціях та показали знання історії пожежно-рятувальної справи.

На зональному етапі фестивалю дружин юних пожежних 5 квітня 2019 року від Лозівської ОТГ буде брати участь команда КЗ «Катеринівський ліцей».

Бажаємо успіху!

    

25-26 березня 2019 року в Лозівському НВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ» відбувся  семінар-тренінг для класних керівників 7-8 класів за темою: «Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді». 

Кочерга Оксана Володимирівна, заступник директора з навчально-виховної роботи ЛНВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ», тренер посібника «Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді» ознайомила присутніх з посібником для впровадження в практику роботи класних керівників з питань здорового способу життя, статевого та репродуктивного здоров’я, формування усвідомленої та відповідальної поведінки, закладання основ відповідального батьківства та презентувала методику особистісно-орієнтованого навчання та методику проведення інтерактивних занять.

    

Спортивні заходи    437    27.03.2019     0 коментарів

26 березня 2019 року в спортивній залі міського палацу культури в рамках щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» відбувся ІІ етап фізкультурно-оздоровчого патріотичного фестивалю «Козацький гарт-2019» серед учнів закладів загальної середньої освіти міста.

Фестиваль проводиться з метою формування здорового способу життя, підвищення рівня фізичної підготовленості учнівської молоді та їх соціальної активності, розвитку основних фізичних якостей та рухових здібностей, виявлення серед команд ЗЗСО міста найсильнішої команди  для  участі в обласному етапі.

Програма Фестивалю складається з таких видів:

  • «Човниковий» біг 4х9 м (хлопці, дівчата).
  • Стрибок у довжину з місця (хлопці, дівчата).
  • Стрибки через скакалку протягом 30 сек. (Дівчата).
  • Конкурс знавців історії України її спортивних досягнень та олімпійського руху (за часи незалежної України).
  • Естафета.
  • Перетягування канату (хлопці).

В змаганнях брали участь 11 команд, які змагалися між собою в трьох підгрупах. Всього до  змагань  було задіяно 125 учнів 5-10 класів.

За результатами всіх випробувань перемогу здобули:

  1. місце - учні ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ»;
  2. місце – учні ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4;
  3. місце - учні ЛЗОШ №7.

Команди-переможці будуть нагороджені кубками і грамотами Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради.

У травні поточного року представляти наше місто в обласному етапі «Козацький гарт-2019» буде команда ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ».

    

Конкурси    429    27.03.2019     0 коментарів

25 березня 2019 року у Лозівській ЗОШ № 3 відбувся конкурс «Юні інтелектуали». Із захопленням змагалися з математики, фізики та хімії учні   8-х класів із 10 шкіл міста.

Конкурс проводився у два етапи, на кожній локації учні виконували тестові завдання, змагалися у розв’язанні математичних задач, підготували і продемонстрували фізичний експеримент, уміло пояснили віртуальний хімічний дослід. Журі конкурсу зазначили високий рівень підготовки кожної команди.

За підсумками змагань переможцем конкурсу стала команда        ЛНВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ», а  9 команд – лауреати конкурсу. Вітали учасників змагань юні артисти ЛЗОШ № 3.

Учасники конкурсу вдячні директору школи Інденко О.О., заступникам директора  Поляцьковій Н.В., Юнак Л.А та вчителям математики (Бобровій О.Г., Стишуку  С.П.), хімії (Воловик Л.А.), фізики (Кахаєв С.В.) за допомогу у проведенні конкурсу.