Головна » 2018 » Березень » 29
Дошкільна освіта    756    29.03.2018     0 коментарів

28 березня 2018 року на базі Панютинського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №2«Веселка» проведено навчання вихователів дошкільних навчальних закладів за програмно-методичним комплексом «Впевнений старт» з метою показати переваги та можливості роботи за програмою.

Вихователі мали змогу ознайомитись із програмно-методичним комплексом «Впевнений старт», випробувати алгоритм організації життєдіяльності дітей старшого дошкільного вік в умовах дошкільного навчального закладу за програмою «Впевнений старт»

   

451    29.03.2018     0 коментарів

У Лозівському Центрі молоді Управління освіти, молоді та спорту 26 березня 2018 року хлопці та дівчата грали у «Мафію». Це психологічна гра, сюжет якої залежить від ведучого та гравців. Гра може сформувати навички необхідні для більш ефективної комунікації в повсякденному житті. Так як це рольова психологічна гра, то гравці мають можливість відпрацювати свої вміння уважно слухати, не випускаючи з уваги жодного слова і жесту, переконливо і аргументовано виступати, працювати в команді, розуміючи партнерів з одного погляду, розпізнавати фальш і маніпуляції, уміти переконувати, вести тонку дипломатію.

Кожному з учасників гри дістається карта, на якій пояснено його роль у грі. Карти роздає ведучий. Події гри відбуваються вдень та вночі. Вдень працюють поліцейські, вночі – мафія. Задача мафії вбити комісара поліції, задача поліції найти членів мафії та заарештувати їх.

Хлопці та дівчата встигли зіграти кілька разів. Кожного разу перемагала поліція.

 

370    29.03.2018     0 коментарів

У Лозівському Центрі молоді Управління освіти, молоді та спорту 23 березня 2018 року  відбувся фестиваль для любителів азійської культури. На фестиваль прийшли прихильники японської анімації та музики, корейських серіалів, коміксів та музичних виконавців, і молодь, яка в цілому захоплюється азійською культурою.

Фестиваль розпочався з виступу дівчат, які займаються Cover Dance (стиль танцю, кавер-версія авторської хореографії в виконанні інших танцюристів) у Центрі молоді. Потім ведучий залучив всіх до конкурсів та інших розваг. Також на фестивалі переглянули аніме та AMV (любительські відеокліпи).

За перемогу у конкурсах учасники отримали подарунки – плакати та значки з аніме-героями. Головні призи – мангу (японські комікси) виграли Селена Козирьова за перемогу у конкурсі «Найкращий малюнок» та Настя Локтіонова, як найактивніший учасник фестивалю.

  

Конкурси    509    29.03.2018     0 коментарів

27 березня 2018 року у Київському Національному авіаційному університеті відбувся захист-презентація кращих робіт V Всеукраїнського конкурсу есе “Я – європеєць”. За результатами захисту члени журі визначили переможців конкурсу, серед яких і учень Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 Прокопенко Борис, який отримав диплом за перемогу у номінації «Найкраща робота», за оригінальність викладених думок, креативність і неординарний погляд автора.

Вітаємо з перемогою!

Усіх переможців запросили у квітні 2018 року на нагородження до Посольства Литовської Республіки в Україні.

  

394    29.03.2018     0 коментарів

З метою профілактики негативних явищ серед молоді та формування здорового способу життя за ініціативою фахівців центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради 29 березня 2018 року для студентської молоді було організовано годину спілкування «Наркотикам - НІ!». Зі студентами Лозівської філії Харківського державного автомобільно-дорожнього коледжу бесіду провела лікар-нарколог Даниленко Світлана Володимирівна.

Лікар розповіла про дію наркотичних речовин на організм людини та шляхи профілактики наркозалежності. Молодь задавала питання та отримувала вичерпні відповіді від кваліфікованого спеціаліста. Сподіваємось, що присутні на лекції зробили висновки для себе та їх оминуть подібні шкідливі звички.