Головна » 2018 » Березень » 15
426    15.03.2018     0 коментарів

Багато хто бачив відео репортаж ТРК Лозова про хлопця нашого міста, який просив про матерыальну допомогу на лікування. Фахівці центру молоді звернулися до адміністрацій професійно-технічних навчальних закладів з пропозицією залучити  їхню активну молодь та провести  акцію по збору коштів для Лубинець  Андрія. Отже 14 березня 2018 року з активістами було проведено інформаційно- роз’яснювальну роботу щодо проведення акції та вручено скриньки для збору коштів. Молодь розуміє всю відповідальність цієї справи, тому визначились з відповідальними та обговорили ідеї щодо поширення інформації про акцію в своїх навчальних закладах. Також визначились з датою повернення та відкриття скриньок – 21 березня 2018 року, після чого кошти будуть передані мамі Андрія. Для відвідувачів центру молоді також встановили скриньку та проводиться роз’яснювальна робота.

  

Спортивні заходи    413    15.03.2018     0 коментарів

Футбол

11 березня 2018 року в м. Харкові на стадіоні ДЮСФШ «Металіст» відбувся 7 тур зимового Чемпіонату Харківської області  з футболу сезону 2018 року між командами групи «А» «Лозова-Панютине» та ФК «Зміїв».

На 27 хвилині матчу, підопічний Сергія Лученцова, Сергій Лавренов відкрив рахунок, але на 77 хвилині матчу гравець команди ФК «Зміїв» Калмиков Ігор зрівняв рахунок. Матч завершився у нічию, із рахунком 1:1.

На даний час команда «Лозова-Панютине» посідає другу сходинку ... Читати далі »

13 березня 2018 року учителі української мови і літератури міста Лозова взяли участь в авторському науково-практичному семінарі Олександра Миколайовича Авраменка, доцента Київського університету імені Бориса Грінченка, завідувача кафедри гуманітарних дисциплін, автора підручників з української мови та літератури, дидактичних матеріалів для підготовки до ЗНО. Тема семінару «Моделювання сучасного уроку української мови та літератури з урахуванням ключових компетентностей», всі учасники отримали сертифікати, купу цікавої інформації та неймовірне задоволення від спілкування.