Головна » 2018 » Березень » 03
Олімпіади    465    03.03.2018     0 коментарів

Учні закладів загальної середньої освіти міста Лозова продовжують посідати призові місця в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Вітаємо переможця обласного етапу олімпіади з інформатики:

І місце – Матяш Денис (Лозівський НВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ», учитель Носова В.В.)

Вітаємо переможця обласного етапу олімпіади з географії:

ІІІ місце – Лук'янов Єгор (Лозівська ЗОШ № 1, учитель Архарова І.В.)

Вітаємо переможців обласного етапу олімпіади з інформаційних технологій:

ІІІ місце – Легкий Максим (Панютинська ЗОШ № 1, учитель Петренко В.П.)
ІІІ місце – Кахаєв Михайло (Лозівська ЗОШ № 12, учитель Гугіс С.В.)

Вітаємо переможців обласного етапу олімпіади з екології:

ІІІ місце – Білик Сергій (Лозівський НВК «ЗНЗ-ліцей» № 4, учитель Падалка С.В.)
ІІ місце – Приступа Єлизавета (Лозівський НВК «ЗНЗ-ліцей» № 4, учитель Падалка С.В..)

Вітаємо переможців обласного етапу олімпіади з російської мови і літератури:

ІІ місце – Лютенко Валерія (Лозівський НВК «ЗНЗ-ДНЗ № 8», учитель Дворникова Н.П.)

377    03.03.2018     0 коментарів

У Центрі молоді 2 березня відбулась зустріч любителів азійської культури. Хлопці та дівчата зібралися щоб поспілкуватися та переглянути аніме – японську мультиплікацію.

На початку зустрічі присутні обговорювали майбутню вечірку та вирішували, з якими номерами будуть виступати. Потім вигадували конкурси та розваги, в яких хотіли б узяти участь.

Потім спілкувалися, знайомилися з тими, хто прийшов в перший раз. І вже наприкінці переглянули аніме «Майстри меча онлайн». Воно розповідає про недалеке майбутнє, в якому було створено віртуальну реальність. Гравці в комп’ютерні ігри могли потрапити до вирію подій віртуального світу за допомогою шолому. Але творець цієї реальності мав свої плани та хотів назавжди заточити гравців в грі, поки вони не пройдуть її до кінця. Головні герої зіткнулися з багатьма перепонами, але наприкінці мультфільму добро перемогло зло.

362    03.03.2018     0 коментарів

У Центрі молоді 28 лютого пройшов майстер-клас «Мистецтво обирати аромати». Це важлива тема для дівчат та хлопців, бо не кожен з нас вміє правильно обирати парфум та користуватися ним. Мало хто знає, як відрізнити підробку від оригіналу, та розбирається в різновидах ароматів. Проводила майстер-клас експерт своєї справи, підприємець в сфері краси Нінель Подгорная.

Спочатку хлопці та дівчата переглянули навчальні відео, в одному із яких розповідалось про підробки, в іншому – про правильне виробництво парфумів. Потім ми з’ясували, чому не варто економити на парфумах, та до чого такі заощадження можуть привести, - а саме до алергії, запалення та навіть до раку шкіри.

Також присутні на майстер-класі дізналися про класифікацію ароматів, їхню тональність, пройшли тест, щоб підібрати свій власний аромат, та закріпили отриманні знання на практиці.

   

465    03.03.2018     0 коментарів

Реалізовуючи вимоги Положення про навчання і перевірку знань з  охорони праці та електробезпеки в Управлінні освіти, молоді та спорту щорічно, за планом-графіком, проводиться навчання серед різних категорій працівників з послідуючою перевіркою знань для отримання групи допуску щодо проведення робіт в електроустановках до 1000 В.

26 лютого 2018 року - отримали допуск  до роботи  з електро-технологічним обладнанням робітники  з комплексного  обслуговування  і ремонту будівель, споруд та  обладнання.

 

... Читати далі »