Головна » 2019 » Березень » 27 » Кущовий семінар для керівників музичних
16:39
Кущовий семінар для керівників музичних
27 березня 2019 року на базі Лозівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №10 «Калинка» Лозівської міської ради Харківської області був відбувся кущовий семінар для керівників музичних за темою: «Сучасні музичні ігрові технології» за участю  Шутя Миколи Миколайовича, доктора філософії, доцента кафедри естетичного виховання  та технологій дошкільної освіти  Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С.Сковороди., лауреата міжнародних і національних конкурсів композиторів, педагогів, ігромайстерності.

У семінарі взяли участь 43 керівника музичних закладів дошкільної освіти з м. Лозова, Лозівського, Близнюківського та Барвінківського районів.

Цікавим було те, що керівники музичні мали змогу вправлятися практично. Такий вид роботи дав можливість педагогам переконатися, що гра – це та чарівна паличка, яка допомагає зробити спілкування дітей з музикою цікавим, результативним, захоплюючим, сучасним та привабливим процесом.

На завершення всім учасникам семінару були вручені сертифікати.

Присутні обмінялися позитивними враженнями та отримали матеріали з досвіду роботи Миколи Шутя, які зможуть застосовувати у роботі з дошкільниками.

     

Категорія: Дошкільна освіта | Переглядів: 406 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: