Головна » 2019 » Грудень » 09

Цінні подарунки та дипломи отримали троє школярів закладів освіти Лозівської міської ради, змагаючись в конкурсі, в якому взяли участь майже триста п’ятдесят школярів та студентів із 16 районів області та міста Харкова.

Конкурс проходив під патронатом Голови Харківської обласної ради Чернова Сергія Івановича. Мета Конкурсу – підвищення рівня знань підлітків у сфері публічного управління, підвищення інтересу школярів та студентів до розвитку локальної демократії в Україні, ознайомлення їх із проблематикою та практичними аспектами діяльності місцевих рад та їх виконавчих органів, виховання патріотизму та поваги до держави, а також популяризації діяльності органів місцевого самоврядування в Україні.

У номінації «Краща індивідуальна письмова робота на тему «Яке місцеве самоврядування нам потрібно?» І місце посіла Анна Циганок, учениця 9 класу КЗ «Смирнівський ліцей» Лозівської міської ради, а в номінації «Краща колективна письмова робота на тему «Ми знаємо, як це зробити!» І місце у Катерини Гагаріної та Михайла Трачука, учнів КЗ «Лозівський ліцей № 1» та вихованців Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради.

08 грудня 2019 року в ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 та ЛЗОШ № 3 відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики серед учнів 8-11-х класів ЗЗСО. Результати ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики можна переглянути тут.