Головна » 2019 » Грудень » 13

12 грудня 2019 року в НВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ» відбувся практикум учителів трудового навчання за темою «Творча діяльність вчителя під час підготовки та проведеня уроків трудового навчання».

З метою підвищення фахової компетентності вчителів, Вісич Т.В., учитель технічної праці НВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ», провів із присутніми практичне заняття з навчального проєкту «Макет транспортного засобу». Колеги обмінялися враженнями та поділилися досвідом роботи.

12 грудня 2019 року у Лозівському НВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 відбулося міське методичне об’єднання вчителів, що викладають предмети художньо-естетичного циклу.

Керівник ММО Гончарова Н.А звітувала про роботу методичного об’єднання та узагальнила досвід успішної педагогічної діяльності. За допомогою методичного прийому «Коло ідей» учителі обговорили питання щодо планування роботи ММО вчителів предметів художньо-естетичного циклу на 2020 рік.

Зустріч педагогів пройшла творчо та цікаво, методист міського методичного кабінету Зубенко Н.В. підбила підсумки роботи методичного об’єднання.

МЦППіСР    298    13.12.2019     0 коментарів

13 грудня 2019 року на базі міського центру практичної психології і соціальної роботи відбулася нарада фахівців психологічної служби закладів освіти Лозівіської міської ради.  Під час наради були розглянуті питання аналітичної, статистичної звітності за І півріччя 2019/2020 навчального року, планування роботи психологічної служби на 2020 рік. У нараді взяли участь 25 осіб. 

 

 

 

9 грудня 2019 року у місті Київ відбулася Національна конференція eTwinning Plus 2019. Традиційно, урочиста подія об’єднала активних ітвіннерів. На захід були запрошені вчителі та директори шкіл, чиї проєкти отримали Європейську відзнаку. Серед запрошених і Лозівська ЗОШ № 12.

Проєкт «Code Da Vinci» Лопачак М.В., вчителя англійської мови визнано кращим та відзначено дипломом у номінації «Найкращий проєкт року». Директор школи Шпортюк Н.Д. отримала подяку за підтримку вчителів та учнів закладу в даному проєкті.

Щиро вітаємо педагогічний та учнівський загал школи з відзнакою та бажаємо подальших професійних злетів та творчої наснаги!

10 грудня 2019 року відбулася четверта обласна онлайн-виставка «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою «Нова українська школа: формування середовища навчальних предметів природничо-математичного циклу засобами цифрових ресурсів». Під час інтерактивного спілкування учасники обговорювали нагальні питання освіти Харківщини з означеної теми в умовах Нової української школи й окреслювали шляхи подальшого переформатування освітнього середовища.

Педагоги Лозівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ №8 » стали учасниками виставки, презентували свій творчий потенціал, свої кращі практики діяльності в номінації «Особливості використання мережевих і мультимедійних технологій на уроках природничо-математичного циклу», обмінялися досвідом, ідеями щодо впровадження інноваційних форм і методів у процесі навчання предметів природничо-математичного циклу та здобули почесну перемогу – диплом ІІ ступеня.

Вітаємо освітян школи з визнанням, бажаємо вам творчої наснаги, удачі в рішенні задач будь-якої складності, успіхів у реалізації найсміливіших ідей!

Особлива увага в закладах освіти Лозівської ОТГ приділяється організації інклюзивного навчання.

Для 12 закладів загальної середньої освіти, в яких здобувають освіту діти з особливими освітніми потребами, придбано дидактичні матеріали для здійснення корекційно-розвиткових занять, що визначені індивідуальною програмою розвитку дитини.

Такі корекційні засоби навчання дають змогу успішно опановувати навчальну програму дітям з різними нозологіями.

 

МЦППіСР    266    13.12.2019     0 коментарів

12 грудня 2019 року на базі міського центру практичної психології і соціальної роботи відбулося засідання творчої групи практичних психологів закладів дошкільної освіти "Соціалізація дитини у дошкільному віці як умова формування основних компетенцій". Під час заходу учасниці поділилися власним досвідом роботи з даного питання та створили інформаційну теку матеріалів.