Головна » 2019 » Грудень » 27

27 грудня 2019 року для талановитих учнів Лозівської громади в КЗ «Панютинcький ліцей» відбулося традиційне новорічне свято, на якому привітали та нагородили переможців міських етапів предметних олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, творчих конкурсів та спортивних змагань. Радісна атмосфера розпочиналася ще з фойє, де всі бажаючі змогли зробити пам’ятні фото серед новорічних декорацій., взяти участь у майстер-класах. У святково прибраній залі з гарною, яскраво оздобленою ялинкою дітей привітала начальник Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Вікторія Миколаївна Урванцева. І святкове дійство розпочалося…

На святі нагороджено 245 учнів закладів освіти Лозівської ОТГ, які здобули 333 перемоги. П’ята частина переможців – це учні закладів освіти сільської місцевості.

Щиро дякуємо учнівському та педагогічному колективу КЗ «Панютинський ліцей» за чудове свято!

 

Лозівська молодь відсвяткувала Новий рік супергеройською вечіркою. На учасників заходу чекала тематична яскрава фотозона, безліч конкурсів, під час проходження яких відзначались геройські вміння, креативні здібності та гострий розум. За перемогу в конкурсах молодь отримала блокноти з емблемами героїв, різні смачні сюрпризи та новорічні аксесуари. Також привітати своїх друзів завітали танцювальні кавер-групи та юна співачка. Вечірка продовжилась святковою дискотекою.