Головна » 2019 » Грудень » 18

18 грудня 2019 року у приміщенні міського центру молоді відбувся тренінг за підтримки The LEGO Foundation для заступників директорів, які супроводжують початкову школу. Тренер Шварова Ганна Валеріївна розширила знання педагогів щодо впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітньому просторі НУШ, детально ознайомила учасників тренінгу з методикою “Шість цеглинок” як практичним інструментом і дієвим засобом, який дає змогу реалізувати підхід “навчання через гру” та “навчання через діяльність” у початковій школі.

Учасники тренінгу мали можливість власноруч випробувати потенціал наборів LEGO та зазначили, що навчання було надзвичайно цікавим та корисним.

249    18.12.2019     0 коментарів

14 грудня 2019 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбувся ІІІ (обласний) етап міжнародних мовних конкурсів імені Тараса Шевченка та імені Петра Яцика. У конкурсах взяли участь 95 учнів 5 – 11-х та 101 учень 3 – 11-х класів закладів загальної середньої освіти районів, міст, ОТГ Харківської області, які посіли І місце в ІІ (районному) етапі. Учениця 7 класу КЗ «Лозівський ліцей № 1» Еттіх Анна (учитель Хворостова О.В.) посіла І місце в ІІІ (обласному) етапі ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших успіхів!