Головна » 2017 » Грудень » 20
Дошкільна освіта    481    20.12.2017     0 коментарів

20 грудня 2017 року в ДНЗ №9 «Перлинка» проведено семінар-практикум для сестер медичних за темою «Моніторинг якості проведення фізкультурно-оздоровчої роботи в закладах дошкільної освіти».

Під час семінару-практикуму медичні сестри ознайомились з досвідом роботи щодо формування здорового способу життя дошкільників,обговорили особливості проведення моніторингу оздоровчої роботи в закладі дошкільної освіти.

   

503    20.12.2017     0 коментарів

19 грудня 2017 року в Лозівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) комбінованого типу №13 «Росинка» за участю міського голови Зеленського Сергія Володимировича, начальника Управління освіти, молоді та спорту Урванцевої Вікторії Миколаївни та постійного спонсора Симоненка Віктора Юрійовича було проведено свято до Дня Святого Миколая для 200 дітей соціально вразливих категорій, які відвідують заклади дошкільної освіти.

Всі діти отримали задоволення від свята, прекрасний настрій та солодкі подарунки.

           

463    20.12.2017     0 коментарів

19 грудня 2017 року до Дня святого Миколая в міському Палаці культури відбулась казка-мюзикл «Книга добрих справ», яку відвідало 778 учнів пільгових категорій міста. Під час перегляду вистави діти  отримали масу чудових задоволень від спілкування з казковою совою, маленькими песиками та чарівниками.

Кульмінаційною подією вечора стало відкриття ялинки  міським головою Сергієм Зеленським, який в свою чергу привітав малечу міста та всіх присутніх зі святом святого Миколая, побажав здоров’я, натхнення та чудового настрою. Церемонію відкриття ялинки продовжили казкові герої, які водили хороводи та співали пісні з малечею навколо ялинки. По закінченні казкового дійства на площі відкрились двері у будиночку Діда Мороза, де маленькі лозівчани  мали змогу продемонструвати свої здібності та отримати солодкі подарунки.