Головна » 2017 » Грудень » 28

27 грудня відбулась зустріч мера міста з Радою старшокласників «Нова хвиля». Лідери учнівського самоврядування з цікавістю слухали міського голову про роботи, які ведуться у місті з облаштування закладів освіти, молоді, спорту, культури, благоустрою вулиць і мікрорайонів, проведення реформи у медичній галузі.

У ході зустрічі молодь цікавилися, чи важко Сергію Зеленському перебувати на посаді мера, і як йому вдається одночасно вирішувати таку велику кількість проблем. Вносили учні свої пропозиції щодо озеленення міста, контролю за чисельністю бродячих тварин. Запитували, де можуть підзаробити на кишенькові витрати влітку під час канікул.

Під час зустрічі Сергій Зеленський вручив Монету Національного Банку, яка присвячена волонтерській діяльності в Україні найактивнішим волонтерам Валерії Яцині, Ксенії Проскуріній та директору Лозівського міського Будинку дитячої та юнацької творчості Інні Жуковій.

Після спілкування учні пройшлися мерією. Побували у великій залі міської ради та спробували себе у ролі депутатів - голосували за допомогою системи голосування «Рада Голос». Оглянули Дошку Почесних громадян міста Лозова та Пам’ятну Дошку загиблим учасникам АТО. По закінченню заходу міський голова запросив учнів до свого кабінету і з нагоди Новорічних та Різдвяних свят вручив солодкі подарунки.