Головна » 2017 » Грудень » 19
Спортивні заходи    507    19.12.2017     0 коментарів

15 грудня 2017 року на базі стрілецького тиру ЛЗОШ №3 відбулися міські змагань серед допризовної молоді закладів загальної середньої освіти  з кульової стрільби. Від десяти закладів загальної середньої освіти міста були представлені команди у складі 4 допризовників (учні 10-11 класів).

На змагання були запрошені спеціалісти Лозівського військового комісаріату, які вручили Почесну грамоту вчителю предмета «Захист Вітчизни» Лозівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1
В’язовому Михайлу Валентиновичу від обласного військового комісаріату.

За результатами змагань  серед команд міста призові місця посіли:

І місце - ЛЗОШ №1

ІІ місце – ЛЗОШ №12

ІІІ місце – Лозівська гімназія.

Самими влучними в особистому заліку визначені:

І місце – Попов Антон, ЛЗОШ №1

ІІ місце – Животченко Назар, ЛЗОШ №1

ІІІ місце – Губарев Ілля, Лозівська гімназія.

Допомогу  у проведенні міських змагань з кульової стрільби надав Лозівський спортивно-технічний клуб Товариства сприяння обороні України, за рахунок якого були придбані спортивні кубки, грамоти та медалі для  команд, які показали найкращі результати та для самих влучних допризовників.

      

Спортивні заходи    485    19.12.2017     0 коментарів

Плавання

13-16 грудня 2017 року  в м. Кам’янське Дніпропетровської області відбувся Чемпіонат України з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, вадами зору та розумового і фізичного розвитку. На цих змаганнях  прийняли участь близько 300 спортсменів з різних міст та областей України. Наше місто, у складі збірної Харківської області, представляли – Вахрушин Володимир та Гаража Герман(учень Ліцею №4).

За результатами змагань Гаража Герман став дворазовим срібним призером Чемпіонату України на дистанціях 100 та 200 метрів вільним стилем, та виконанням нормативу Кандидата у майстри спорту України з плавання.

Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради, тренерський склад дитячо-юнацької спортивної школи «Юність» та тренер Черненко Марина Миколаївна щиро вітає за досягненні успіхи у змаганнях та бажає спортсмену нових звершень та перемог.

 

... Читати далі »