Головна » 2017 » Грудень » 01
Спортивні заходи    535    01.12.2017     0 коментарів

29 листопада 2017 року, на стадіоні «Локомотив», за участі керівництва міста, представників народного депутата України А.М.Гіршфельда, представників Німецького товариства з міжнародної співпраці GIZ відбулося урочисте відкриття майданчику зі штучним покриттям для гри у міні-футбол.

Футбольне поле зі штучним покриттям було збудоване за ініціативи та підтримки уряду Німеччини в рамках реалізації проектів міжнародної технічної допомоги Німецького товариства з міжнародної співпраці GIZ, а також до будівництва було залучено і кошти місцевого бюджету.

Почесних гостей та учасників заходу привітали вихованці відділення футболу ЛДЮСШ «Юність».

Зі словами вдячності до представників Німецького товариства з міжнародної співпраці GIZ звернувся заступник міського голови Володимир Барановський, помічник Народного депутата України Олександр Неділько, голова федерації футболу м.Лозова Андрій Матушкін.

Представник Народного депутата України А.М.Гіршфельда – Олександр Неділько та менеджер проекту Ініціативи інфраструктурної програми для України - Рене фон Продцінскі подарували Комунальній установі «Лозівський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділенню футболу ДЮСШ «Юність» футбольні м’ячі.

Як зазначила у своєму інтерв’ю начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева: «Даний спортивний інвентар в комунальній установі «Спорт для всіх» буде використовуватись для організації роботи з неорганізованими групами населення (відвідувачами стадіону), а також для проведення навчально-тренувального процесу в ДЮСШ «Юність».          

Почесне право провести перший матч на новобудові було надано ветеранам футболу гравцям клубів «Авангард» (м.Лозова) та «Первомайський» (м.Первомайський), які в черговий раз розіграли Кубок пам’яті Віктора Дацка. 

Як зазначив тренер збірної команди ФК «Авангард» Володимир Косик: «Немає сьогодні серед нас Віктора Дацка, але пам’ять про нього завжди буде жити у серцях численних любителів футболу».

Цьогорічна зустріч закінчилася з рахунком 3:2 на користь «Авангарду». Кращі гравці отримали пам’ятні призи та спортивні кубки.

Глядачі та вболівальники зазначили, що стадіон вступає у новий вирій свого розвитку, поступово стає центром спортивного життя всього міста, місцем для відпочинку, зустрічей, свят і здорових розваг. І все це для того, щоб мешканці нашого міста почувалися більш життєрадісними та впевненими у завтрашньому дні.