Головна » 2017 » Жовтень » 11

Будь-хто з нас хоча б раз був у дитячому таборі в дитинстві. Для кожного - це незабутній відпочинок з масою яскравих вражень, спогадів та друзів. На кілька тижнів родиною стає загін та вожаті. Разом з дітьми вони переживають радощі перемоги у спортивних змаганнях, ейфорію від творчих виступів, щастя від співу веселих пісень, відпочинок. Тому надзвичайно важливо, щоб вожаті знали, як згуртувати дітей, розважити, кожного зрозуміти, кожному догодити, а також, дуже важливо, достукатись до кожного маленького сердечка.

10 жовтня 2017 року в Харківському обласному центрі молоді нагородили «Кращих вожатих 2017», які були учасниками «Школи вожатих» в містах обласного значення та працювали в літніх закладах оздоровлення та відпочинку. Отже на зльоті вожатих м. Лозову представляли двоє: Чесноков Валерій та Акопян Анна. Вожаті ділилися враженнями, корисними порадами та цікавими розповідями, які трапилися з ними під час літнього працевлаштування. Всі учасники заходу отримали грамоти та статуетки «Кращий вожатий 2017» від Харківського обласного центру молоді.

Бажаємо молоді й надалі активно приймати участь в різних заходах, проектах, програмах для підвищення свого рівня обізнаності, розвитку та самовдосконалення.