Головна » 2017 » Жовтень » 18
Спортивні заходи    534    18.10.2017     0 коментарів

17 жовтня 2017 на стадіонах ЛЗОШ №3, ЛЗОШ №12 відбулися змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед учнівських команд загальноосвітніх навчальних закладів 2006 року народження.

У наполегливій боротьбі  призові місця посіли команди таких закладів:

І місце – Панютинська загальноосвітня школа № 1.
ІІ місце – Лозівська загальноосвітня школа № 1.
ІІІ місце – Лозівська загальноосвітня школа № 7 та ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ».

Вітаємо команди учнів та вчителів фізичної культури з перемогою!

   

12.10.2017 року на базі Лозівського НВК «ЗНЗ-ліцей» №4 пройшла методична студія вчителів трудового навчання за темою «Організаційно-методичний супровід І та ІІ етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання». З матеріалами студії можна ознайомитись тут.

 

11 жовтня 2017 року на ЛСЮН відбулася конкурсно-ігрова програма «Козацькі перегони», який провела керівник гуртка Богуславська С.М.

Мета: формування почуття патріотизму, національної свідомості, гордості за свою Батьківщину. Ознайомлення з традиціями і звичаями українського козацтва, сприяння осмисленню себе як частинки українського народу, розвиток почуття гордості за минуле нашої країни, кмітливості, спритності. Виховання поваги до українських захисників землі та історичного минулого своєї держави.

Дітям запропоновано розповідь про свята День захисника України, християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці – заступниці козацтва; конкурси: «Мудрий козак», «Наша мова калинова», «Справжній козак», «Забіг на конях», «Перетягування канату», «Козацькі прізвища», «Підземний хід», вікторини «Найрозумніший козак», «Козацька слава» (мозковий штурм).

По закінченню свята  нагороджено переможців конкурсів.

Найспритніших та найкмітливіших учнів нагороджено медалями «Справжній козак».