Головна » 2017 » Жовтень » 02
Спортивні заходи    547    02.10.2017     0 коментарів

Плавання

29 вересня 2017 року у смт. Донець відбулася відкрита першість ФОК «Газовик» з плавання. Наше місто на цих змаганнях представили вихованці відділення плавання ЛДЮСШ «Юність», які повернулися додому із наступними переможними та призовими місцями:

І місця посіли – Баланда Олександра (50м в/с), Куліш Наталія (50м брас) та Кортяк Мирослава (50м брас);
ІІ місця посіли – Баланда Олександра (50м брас), Перебийніс Софія (50м брас), Куліш Наталія (50м в/с), Матяш Анастасія (50м батерфляй) та Малига Вячеслав (50м в/с);
ІІІ місце виборола Рогова Дарина (50м брас).

Спортсменів підготували тренери-викладачі з плавання – Черненко Марина Миколаївна, Стародубцева Олена Миколаївна, Строганова Ірина Василівна та Ліцман Валентина Іванівна.

      

Боротьба вільна

з 29 вересня по 01 жовтня 2017 року в м. Мелітополь відбувся відкритий Чемпіонат міста з вільної боротьби серед юнаків, присвячений Дню міста Мелітополь. Наше місто на цих змаганнях представляли вихованці відділення боротьби вільної ЛДЮСШ «Юність», які за результатами змагань посіли наступні призові та переможні місця у своїх вагових категоріях:

І місця вибороли – Сардаров Анар (22кг), Ромащенко Родіон (26кг) та Бардюжа Дмитро (53кг);
ІІІ місця посіли – Кузнецов Назар (22кг), Костенко Олександр (24кг), Гавричков Максим (26кг), Лазарєв Владислав (29кг) та Кузнецов Єгор (49кг).

У загальнокомандному заліку команда вихованців ЛДЮСШ «Юність» посіла ІІ місце.

... Читати далі »

Дошкільна освіта    497    02.10.2017     0 коментарів

02 жовтня 2017 року відповідно до частини 3 статті 40 Законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», на виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 30.01.2015 № 67 «Про затвердження Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх,позашкільних навчальних закладів», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 14.02.2015 за № 173/26618, наказу Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області від 01.09.2017 №440 "Про проведення атестаційної  експертизи Лозівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу №14 «Світанок» Лозівської міської ради Харківської області", з метою забезпечення державного контролю за діяльністю навчальних закладів та планового проведення державної атестації відбулась відкрита публічна презентація діяльності Лозівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу №14 «Світанок» Лозівської міської ради».

У музичній залі навчального закладу зібралися разом: голови батьківських комітетів вікових груп ДНЗ, педагогічний колектив дошкільного закладу, члени експертної комісії, на чолі з начальником відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Управління освіти, молоді та спорту Хлистун Людмилою Федорівною. 

Під час публічного виступу  завідувач ЛДНЗ №14 Кругляк С.І. проаналізували діяльність дошкільного навчального закладу. Колективом закладу була обрана цікава форма презентації своєї роботи, що дозволило в повному обсязі наочно висвітлити основні напрямки та досягнення у діяльності дошкільного закладу.

Керівник експертної комісії, Людмила Федорівна, у своїй доповіді зупинилась на процесі створення умов для функціонування ЛДНЗ №14 «Світанок» та окреслила завдання, що стоять перед членами експертної комісії відповідно до змін у Порядку державної атестації навчальних закладів – це визначення відповідності навчального закладу державному стандарту дошкільних навчальних закладів, забезпечення надання якісної дошкільної освіти за визначеними напрямками діяльності навчального закладу відповідно до робочої програми.

446    02.10.2017     0 коментарів

28 вересня 2017 року у залі міської ради працівників освітньої галузі міста вітали – секретар міської ради Сергій Коба, заступник міського голови Володимир Барановський, начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева, директор з персоналу і соціального розвитку ЛКМЗ Керопов Ашот помічник народного депутата України Неділько Олександр.

Побажали освітянам міцного здоров’я, щастя і добра, невичерпних творчих сил, натхнення та успіхів у всіх починаннях.

Вчителям-ветеранам педагогічної праці були адресовані слова великої пошани та вдячності, які своєю багаторічною працею та особистим життєвим прикладом виховували глибокі патріотичні почуття. Зал привітав оплесками присутніх у залі ветеранів освітньої галузі, школярі вручили їм квіти. Під час церемонії нагородження державні, обласні та міські відзнаки вручили близько сотні працівникам освітньої галузі міста Лозова.

Четверо освітян нагороджені нагрудним знаком «Василь Сухомлинський», 12 - нагрудним знаком «Відмінник освіти».

Освітяни міста отримали почесні грамоти і подяки Міністерства освіти і науки України, Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Лозівської міської ради, Управління освіти, молоді та спорту міської ради та грамоти від народного депутата України Анатолія Гіршфельда за сумлінне виконання службових обов’язків та професійні досягнення. За підсумками обласного фестивалю-огляду Інтернет ресурсів вчителі міста отримали 15 дипломів комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти».

Концертними номерами освітян вітали вихованці навчальних закладів.

        

Новини    405    02.10.2017     0 коментарів

02.10.2017 року в загальноосвітніх закладах міста відбудуться заходи до Дня революції на граніті за участю педагогічних працівників та учнів.

02-06.10.2017 року відбудеться державна атестація Лозівського ДНЗ № 14.

04.10.2017 року о 14.00 на базі Лозівської ЗОШ №12 відбудеться міський етап конкурсу ораторського мистецтва.

05.10.2017 року о 14.00 в міському центрі практичної психології і соціальної роботи буде проведено психолого-педагогічний семінар для вчителів 1-х класів «Мовленнєві та немовленнєві засоби спілкування».

06.10.2017 року о 15.00 на базі Лозівського НВК «ЗНЗ-ліцей» №4 відбудеться святковий концерт до Дня людей поважного віку.

06.10.2017 року о 17.00 в ДЮСШ «Локомотив» відбудеться відкритий Чемпіонат м. Лозова з шашок серед дорослих.