Головна » 2017 » Жовтень » 30
Дошкільна освіта    866    30.10.2017     0 коментарів

Лозівський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №4 "Золотий ключик" Лозівської міської ради Харківської області у 2017 році став переможцем обласного конкурсу «Разом в майбутнє» в номінації «Добробут громад». Придбано обладнання для сенсорної кімнати в рамках міні-проекту "Чарівний світ розвитку дитини". Діти вже випробували придбане обладнання та отримали масу позитивних емоцій.

      

25, 26, 27 жовтня 2017 році на базі ЛЗОШ І- ІІІ ст. №1 викладачі КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» провели виїзний тематичний спецкурс на тему «Організація інклюзивного навчання в ЗНЗ: нагальні питання».

47 педагогів із 7 навчальних закладів місто успішно підвищили свою кваліфікацію щодо роботи з дітьми з особливими потребами.

Для здійснення навчання та супроводу зазначених дітей педагоги міста ознайомилися із нормативно-правовою базою стосовно організації інклюзивного навчання, психологічними особливостями у спілкуванні, навчанні дітей з особливими потребами та у співпраці із їх батьками (матеріали для завантаження).

   

Дошкільна освіта    442    30.10.2017     0 коментарів

26 жовтня 2017 року у Лозівському ДНЗ  №11 «Берізка» проведено засідання школи резерву кадрів для вихователів-методистів за темою: «Інноваційні педагогічні технології в дошкільній освіті».

Під час засідання учасники Школи:

  • ознайомились із завданнями впровадження інноваційних технологій в ДНЗ, їх класифікацією;
  • розробили алгоритм дій керівника ДНЗ щодо впровадження інновацій;
  • розкрили особливості організації інноваційної діяльності в ДНЗ.