Головна » 2017 » Жовтень » 19
Виховна робота    462    19.10.2017     0 коментарів

18 жовтня 2017 року фахівцем Лозівського міського центру молоді була проведена дискусія на тему вторинної зайнятості, цього разу для учнів Панютинського професійного аграрного ліцею. Обговорювали питання чи потрібен підробіток взагалі, чому сприяє вторинна зайнятість та де молоді, особливо неповнолітній, знайти роботу. Особливу увагу приділили можливостям роботи в інтернеті у вільний від навчання час. Здебільшого мова йшла про фріланс та мережевий маркетинг. На сьогодні це актуальні та популярні форми прибутку. На перший погляд невідомі складні слова, але вході дискусії всі зрозуміли, що такі види діяльності зовсім не складні і навіть цікаві. Маємо надію, що учні приймуть до уваги наданий матеріал та будуть використовувати на практиці, а наші фахівці їм з радістю допомагатимуть.

Початкова освіта    497    19.10.2017     0 коментарів

18 жовтня 2017 року в Лозівському НВК «ЗНЗ-ліцей» №4 проведено семінар-тренінг для вчителів 1-х класів за темою «Створення сприятливого середовища для адаптації першокласників до навчання у школі».

Під час семінару-тренінгу вчителі ознайомились з досвідом роботи вчителя Тимчук Любов Олександрівни та отримали методичні рекомендації щодо організації ефективної роботи з першокласниками в період адаптації до школи.

       

Спортивні заходи    394    19.10.2017     0 коментарів

18 жовтня 2017 року, під час осінніх канікул, в дитячо-юнацькій спортивній школі «Юність» відбувся І етап змагань з тенісу настільного серед учнів загальноосвітніх навчальних міста за програмою щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя». У змаганнях приймали участь 10 команд з 12 загальноосвітніх навчальних міста. Головним суддею змагань була призначена Чингузова Л.В., секретарем – Коваленко А.С., вчителі фізичної культури Лозівського НВК «ЗНЗ - ДНЗ № 8». До суддівської колегії входили вчителі фізичної культури та працівники КУ «Спорт для всіх»: Закалюжний В.В., КривошеєвЄ.В., Метеленко В.В., Огульчанський В.В. Бовкун М.В., Литвинов Є.В.

 Переможцями даного етапу стала команда НВК«ЗНЗ - ДНЗ № 8».  Друге місце посіла команда ЛЗОШ № 3. Третє – ЛЗОШ №11.  

Команда НВК«ЗНЗ - ДНЗ № 8» і буде представляти наше місто в обласних зональних змаганнях  з настільного тенісу за Програмою обласних змагань «Спорт протягом життя».

     

18 жовтня 2017 року в Лозівському будинку дитячої та юнацької творчості пройшли святкові заходи з нагоди 60-річчя від дня запуску першого у світі штучного супутника. 4 жовтня 1957 року відбулася колосальна в історії людства подія. Лідери Лозівської міської ради старшокласників «Нова хвиля» зустрілись із членом міської ради ветеранів М.П.Карасюком та підполковником запасу ракетно-повітряних сил А.В.Сапецьких. Анатолій Веніаминович відслужив 17 років на космодромі Байконур. Своїм досвідом розвитку космонавтики і поділився він зі старшокласниками, принісши із собою ряд фото- та відеоматеріалів. Захід супроводжували творчі виступи вихованців закладу.