Головна » 2017 » Жовтень » 26

26 жовтня 2017р. на базі Лозівсвької ЗОШ І-ІІІ ст.№11 відбулась робота методичної студії для вчителів економіки шкіл м. Лозова за темою «Науковість і доступність навчального матеріалу на уроках економіки за допомогою методу проектів».

Під час роботи семінару-тренінгу вчитель економіки Лозівської ЗОШ №11 Кошляк Є.О. ознайомила присутніх з практичними аспектами впровадження в систему роботи проектного навчання з метою формування у школярів прагнення до творчого успіху, залучила вчителів до практичної гри, а вчитель Лозівської ЗОШ №7 Басова В.О. розкрила особливості впровадження проектної технології та презентувала творчий учнівський проект «З історії виникнення банків».

Енергійним був і підсумково-рефлексійний етап семінару, під час проведення якого учасники підбили підсумки заходу та презентували виготовлений буклет.

  

 24 жовтня 2014 року в Лозівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №12 відбулася профорієнтаційна зустріч випускників міста Лозова з представниками Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна. На цей раз учнів чекала незвичайна виїзна експозицій навчального центру, де можна було побачити, як народжується наука. Учні мали змогу спостерігати за роботою 3D-принтера, познайомилися з принципом роботи славнозвісного трансформатору Тесли, спостерігали за хімічними дослідами, розгадували ребуси тощо.