Головна » 2018 » Березень » 1 » Бесіда «Нуль дискримінації»
13:51
Бесіда «Нуль дискримінації»

У ЗОШ №12 1 березня була проведена бесіда присвячена Дню «Нуль дискримінації». Бесіда проводилася у вигляді пізнавальної гри. Щоб виконати завдання та позмагатися, учні поділилися на дві команди.

Спочатку з’ясували, що таке дискримінація. Хлопці та дівчата навели приклади дискримінації з історії, такі як: кріпацтво, расизм, дискримінація жінок та інше. Потім з’ясували протилежний термін дискримінації – толерантність. Учасники гри пояснили свою думку стосовно того, якою повинна бути толерантна людина та що учні розуміють під толерантністю.

Після теорії перейшли до практики і розпочали пізнавальну гру, в ході якої учасники розв’язували ребус, визначали якості толерантної та інтолерантної людини, пояснювали афоризми відомих людей стосовно толерантності та дискримінації, відновлювали пропущені слова в прислів’ях, відповідали на питання про національні традиції та страви різних країн, з’ясовували критерії та форми толерантності.

В процесі гри учні дізналися багато нового про толерантність і дискримінацію. По завершенню бесіди отримані знання хлопців та дівчат перевірили опитуванням.

  

Переглядів: 512 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: