Головна » Управлінська діяльність

Щиро вітаю вас з цими визначними святами – Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!
У серцях нашого народу серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії своєї країни, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу. І всі випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та Незалежності.
З нагоди цих знаменних свят бажаю Вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння та добробуту; бажаю віри та вірності собі, своїм близьким і своїй Батьківщині! Нехай кожен день буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а Ваші добрі справи примножать славу рідної України!
 

З повагою 
начальник Управління освіти,
молоді та спорту Вікторія Урванцева
Відповідно до розпорядження Лозівського міського голови від 11.06.2020 № 221 «Про проведення перевірки готовності закладів освіти Лозівської міської об’єднаної територіальної громади до роботи в новому 2020/2021 навчальному році», наказу Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради від 01.07.2020 № 255 «Про проведення перевірки готовності закладів освіти Лозівської міської об’єднаної територіальної громади до роботи у новому 2020/2021 навчальному році» з 17 серпня 2020 року розпочала роботу комісія з перевірки готовності закладів освіти Лозівської міської об’єднаної територіальної громади до роботи в новому 2020/2021 навчальному році.
Під час перевірки комісія звертає увагу на проведені ремонтні роботи в закладах освіти, дотримання належних санітарно-гігієнічних умов,правил пожежної безпеки, організації безпечного, освітнього середовища.
У ході роботи комісія відзначила, що заклади освіти готові розпочати роботу у новому 2020/2021 навчальному році в світлих, відремонтованих, обладнаних всім необхідним класних кімнатах, дитячих групах, ресурсних кімнатах і т.і., в яких створені безпечні умови життєдіяльності.


Від імені освітян та від себе особисто вітаю випускників та їхніх рідних із отриманням документа про освіту та завершенням важливого етапу в житті! Сьогодні заклади освіти Лозівської громади випускають 417 одинадцятикласників, серед яких 21 медаліст! Пишаємося вашими здобутками та перемогами, вашою творчістю та талантами!У ці дні серця наших випускників переповнені сотнями почуттів, і це видно із шкільних відеолітописів, які ширяться соціальними мережами! Бажаємо, щоб сьогоднішні здобутки дали початок багатьом успішним особистим і діловим проєктам! Хай доля щедро дарує вам натхнення й енергію для реалізації задуманого, а впевненість у собі стане запорукою успіху!

З любов’ю –

начальник Управління Вікторія УРВАНЦЕВА

Щиро вітаю вас з визначним державним святом – Днем Конституції України! Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і формується майбутнє українського народу. Будуючи нову незалежну державу, кожен із нас є творцем її історії, адже Основний Закон відкриває можливості для реалізації прав і свобод людини. Тож бажаю всім впевненості, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина Української держави!  Добра всім нам, злагоди та миру!

З повагою, начальник Управління освіти,

молоді та спорту  Вікторія Урванцева

 

Звіт про громадське обговорення (громадські слухання) проєкту рішення міської ради «Про упорядкування мережі закладів освіти Лозівської міської об’єднаної територіальної громади» переглянути тут

Вітаю Вас з урочистим, радісним і водночас хвилюючим святом Останнього дзвоника! Карантин вніс багато нового в шкільне життя.  Цього року ви завершили навчальний рік планово, але дистанційно. Нашим юним школярам бажаю продуктивно відпочити,  набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. Особливі вітання – випускникам. Ще вчора вас називали «діти – наше майбутнє». А відсьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати щасливе майбутнє. Вірте у себе, ніколи не здавайтеся, бо в житті немає нічого неможливого! Найкращі побажання адресую вашим батькам – тим, хто дарує вам надію і тепло, хто піклується про вас, радіє вашим успіхам, дає крила для високого польоту. Цінуйте їхню любов і підтримку! Шановні педагоги, саме ви відкриваєте нові широкі обрії пізнання, і в час суспільних викликів ви зуміли швидко і гнучко перезавантажитися на нові формати онлайн-навчання. Натхнення вам, професійного визнання та високих злетів! Щастя, добра, міцного здоров’я!

З повагою 

начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева

  Дорогі ветерани! Шановні земляки! Від щирого серця вітаю вас із Днем пам’яті та примирення та 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

У прийдешні дні слави та пам’яті кожен з нас особисто приєднується до вшанування великого подвигу, що увінчує героїзм, мужність та величезну любов народу до рідної України.
Спільними зусиллями наші земляки мужньо відстоювали національні інтереси перед фашистськими окупантами. І зуміли вистояти, подолати агресора та дати нам можливість сьогодні проживати на рідній українській землі.
Наш доземний уклін, безмежна вдячність та глибока шана визволителям української землі, які ціною власного життя відстояли честь та гідність Батьківщини.
Напередодні цього світлого дня бажаю вам, дорогі ветерани, діти війни, міцного здоров’я на довгі літа, злагоди і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє нашої рідної України!
Нехай зігріває нас всіх незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього нашої країни!
З повагою начальник Управління освіти,
молоді та спорту  Вікторія Урванцева

 

 

У відповідності до розпорядження першого заступника міського голови від 05.02.2020 №60 «Про тимчасове призупинення навчальних занять у закладах загальної середньої освіти Лозівської міської ОТГ», наказу Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради від 05.02.2020 № 96 «Про порядок тимчасового призупинення освітнього процесу у закладах освіти Лозівської міської ОТГ», з метою недопущення ускладнення епідемічної ситуації, через захворювання дітей на грип та ГРВІ з 11 лютого 2020 року, за погодженням з Управлінням освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради заклади загальної середньої освіти тимчасово призупиняють освітню діяльність до особливого розпорядження.

Відповідно до розпорядження першого заступника міського голови від 05.02.2020 № 60 «Про тимчасове призупинення навчальних занять у закладах загальної середньої освіти Лозівської міської ОТГ», з метою недопущення погіршення епідемічної ситуації, з 07.02.2020 року у 8 класах 2-х закладів загальної середньої освіти Лозівської міської ОТГ призупинено освітній процес. Відповідне рішення було прийнято керівниками закладів за погодженням з Управлінням освіти, молоді та спорту міської ради 06.02.2020.

Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Новий рік – це завжди старт, початок чогось непередбачуваного і незвіданого! Тому зустрічати його завжди так хвилююче! Але я бажаю, щоб вступивши в Новий 2020 рік, ви знайшли велике щастя, відчули тепло і благодать!

Від щирого серця бажаю ці традиційно світлі свята зустріти у радісній, доброзичливій, теплій атмосфері; щоб дух Нового року приніс вам відчуття казки, а Різдво подарувало віру в чудеса!

Тож нехай Новий рік подарує всім нам гарні новини, щасливі події, додасть наснаги та творчого натхнення, а також наповнить серце добром, любов’ю та вірою у здійснення заповітних мрій та сподівань!

 

З найкращими побажаннями

начальник Управління освіти,

молоді та спорту В.М. Урванцева

17.10.2019 фахівцями Центру молоді спільно з Всеукраїнською благодійною організацією «АСЕТ» для студентів нашого міста було організовано тренінг проти булінгу «Кібербезпека». Під час зустрічі представник проекту розповіла молоді про можливі інтернет – загрози та важливість безпеки в мережі, обговорили сутність поняття кібербулінгу, його особливості, переглянули історію підлітків, які зіткнулися з таким явищем як кібербулінг. Також були визначені стратегії поведінки у випадку, якщо проблема виникає безпосередньо з ними або з друзями, близькими. Заняття було насичене переглядом відеороликів, презентацією, дискусіями між студентами.

16 жовтня 2019 року в Лозівському НВК «ЗНЗ-ліцей» №4 відбулось розширене засідання колегії Управління освіти, молоді та спорту з керівництвом Харківського РЦОЯО за темою «Зовнішні освітні оцінювання: стратегування та реалізація».

На засіданні були присутні:

  • Сидоренко О.Л., директор ХРЦОЯО, доктор соціологічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України,

  • Шматько О.Є., начальник організаційно-методичного відділу ХРЦОЯО,

  • Несвітайло О.Ю., методист науково-методичного відділу ХРЦОЯО,

  • Почуєва В.С., методист організаційно-методичного відділу ХРЦОЯО, куратор Харківської області,

Також на засіданні були присутні відповідальні за пункти тестування в окрузі, методисти ММК, директори ЗЗСО, заступники директорів з НВР, керівники ММО та вчителі початкових класів.

До присутніх з вітальним словом звернувся заступник Лозівського міського голови Барановський В.Я.

Під час засідання було заслухано та обговорено наступні питання:

  • про систему підсумкових оцінювань на різних етапах здобуття повної загальної середньої освіти;
  • про систему національних і міжнародних моніторингових досліджень якості освіти.

Дані питання розкривають змістовну лінію Стратегії розвитку освітніх оцінювань у сфері загальної середньої освіти в Україні до 2030 року, проект якої схвалено рішенням колегії МОНУ від 30.05.2019 року.

Разом з тим директор ХРЦОЯО Сидоренко О.Л. озвучив деякі результати ЗНО-2019 з основних предметів випускників закладів освіти Лозівської ОТГ і зазначив, що результати тестувань є стабільно добрими та спостерігається позитивна динаміка складання державної підсумкової атестації.

За підсумками колегії ухвалені відповідні рішення.

 

15.10.2019 до Центру молоді завітали студенти Харківського автомобільно–дорожнього технікуму, з якими було проведено розважальну програму «Майбутній захисник України», присвячену Дню захиснику України. Під час заходу учасники були ознайомлені з історією України, військовою термінологією, а ці знання фахівці перевірили за допомогою «Інтелектуальної вікторини», також за допомогою різноманітних конкурсів було влаштовано випробування. В кінці заходу команди були нагороджені подарунками.

Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня захисника Вітчизни! Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро , благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу, аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.

Сьогодні День захисника Вітчизни є особливим для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю від сепаратистської навали на сході України, не дає ворогу втілити свої плани та роз’єднати український народ. Усвідомлюючи своє високе призначення - охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України бере приклад із своїх попередників. Адже любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалася їм у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими.

Шановні захисники України! Дякую вам за відданість Вітчизні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною!

Сердечно бажаю вам міцного здоров’я на довгі літа, щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь Вітчизні! Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе заступництво Пресвятої Богородиці!

З повагою начальник Управління освіти,

молоді та спорту Лозівської міської ради

В.М. Урванцева

У жовтні в нашій державі відзначається Міжнародний день людей поважного віку та День ветерана.

10 жовтня 2019 року в Лозівській ЗОШ №7 ветерани-педагоги Лозівської громади зібралися на традиційне свято праці, свято долі, свято життя.

Зі словами вітання до присутніх звернулися голова міської ради ветеранів Книш Валентина Олексіївна та голова ради ветеранів Управління освіти, молоді та спорту Кураленко Ніна Римівна. Представники Управління передали слова вітання від начальника Управління освіти, молоді та спорту Вікторії Урванцевої і побажали здоров’я, сімейного затишку і добрих відносин в родинах.

Учні та педагоги закладів освіти ОТГ привітали ветеранів-педагогів піснями, авторськими віршами, таночками та всі разом заспівали пісні їхньої молодості, щиро побажали присутнім здоров’я, турботи від близьких та завжди залишатися такими ж позитивними, повними сил, оптимізму, життєвої енергії та прикладом для наслідування.

   

« 1 2 3 4 5 6 7 »