Головна » Управлінська діяльність

Усі гарні оратори починали як погані оратори

Ральф Емерсон

 

08 жовтня 2019 року у КЗ «Лозівський ліцей № 1» відбувся міський конкурс ораторського мистецтва за темою «Людина завжди повинна пам’ятати, звідки вона пішла в життя (О. Довженко)». 13 учнів 10-11 класів Лозівської громади відстоювали честь своїх закладів освіти, виголошували промови на задану тему. Приємно, що до учнів міських шкіл, які щороку традиційно беруть участь у конкурсі, приєдналися й учні Катеринівського, Миролюбівського, Миколаївського та Чернігівського ліцеїв. Хтось упевнено виходив на сцену, хтось робив перші непевні кроки, але як зауважили члени журі, в основному конкурсанти продемонстрували вміння володіти словом, правильно доводити свою думку, переконувати слухачів.

Усі учасники конкурсу отримали подяку за активну участь від Управління освіти, молоді та спорту, переможців нагороджено грамотами за І, ІІ та ІІІ місце. Також усі учасники отримали солодкі подарунки від своїх учителів. Цього року переміг багаторічний досвід, тому найкращими виявилися одинадцятикласники:

І місце – Селіванов Олександр, учень 11 класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 11;

ІІ місце – Громило Крістіна, учениця 11 класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3;

ІІІ місце – Свергуненко Назар, учень 11 класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 7.

Бажаємо переможцю вірити у свої сили й обов’язково перемогти на обласному конкурсі, бо колись Наполеон Хілл говорив: «Чим довше Ви йдете до успіху, тим він стає ближче. Занадто багато кидають справу за крок до перемоги. Запам'ятайте: цей крок зроблять інші».

Висловлюємо подяку адміністрації, учителям та учням КЗ «Лозівський ліцей № 1» за організацію та гостинність, за цікаву урочисту частину фестивалю.

03 жовтня 2019 року у міському Палаці культури вітали працівників освітньої галузі міста представники міської влади: заступник міського голови Володимир Барановський, голова Лозівської районної державної адміністрації Ашот Керопов, голова обласної ради Володимир Лаптєв та начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева і голова Лозівської міської профспілкової організації працівників освіти Лариса Добродум. Урочистості розпочалися із вшанували ветеранів педагогічної праці, учні й вчителі вручили їм подарунки. Присутні у залі бурхливими оплесками вітали освітян, які плідно та успішно працювали багато років та заслужили повагу.

Під час церемонії нагородження близько сімдесяти п’яти працівників освітньої галузі Лозівської ОТГ нагородили державними, обласними та міськими відзнаки. Найвищою відзнакою Міністерства освіти і науки України, нагрудний знак «Василь Сухомлинський», нагороджено учителя біології КЗ «Шатівський ліцей» Галину Калязіну. Грамотами та Подяками МОН України нагороджено 4 педагоги, Почесними грамотами та подяками Харківської ОДА нагороджено 6 педагогів. 25 Почесних грамот та Подяк Лозівської міської ради, 35 дипломів обласного фестивалю «добрих практик» освітян Харківщини вручено педагогам Лозівської ОТГ.

Подяками Управління освіти, молоді та спорту нагороджено заклади, учні яких показали найвищі результати з ЗНО-2019: Панютинська ЗОШ № 1, Лозівський ліцей № 4 та Лозівський НВК № 8; також привітали колективи Лозівського ДНЗ № 12, Лозівської гімназії та ЗОШ № 12 з ювілейними датами від дня заснування.

За плідну працю усі педагоги громади гідно пошановані й матеріально заохочені. Концертними номерами освітян привітали вихованці закладів освіти.

 



Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом – Днем працівників освіти!

Восени ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.
Вчитель — благородна професія, адже саме вчителі виховують і приводять у дорослий світ людей, які ще вчора були малюками. Ви, дорогі вчителі, сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду.
Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі! Нехай світло, яке ви вкладаєте в серця своїх учнів, запалює зірки і яскраво освітлює ваш життєвий шлях, а ваша доброта повертається вам сторицею і матеріалізується у вигляді успіхів і благополуччя!

З вдячністю та повагою начальник Управління
освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради
В.М. Урванцева
Сердечно вітаю вас із професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля!

Професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи.
Вихователь - це висока місія, призначення якої – створення особистості, утвердження людини в людині. Щире захоплення викликає ваша дивовижна здатність розкривати таланти, пробуджувати у своїх підопічних допитливість, вчити працьовитості, наполегливості, цілеспрямованості, доброті, чуйності і любові до своєї Батьківщини.
Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє.
Щиро дякую вам, дорогі вихователі, за педагогічну майстерність, любов до своєї справи, турботу про благополуччя наших дітей!
Бажаю міцного здоров’я та успішного втілення творчих ініціатив! Нехай професіоналізм і набутий практичний досвід допомагають вам реалізовувати сучасні програми виховної роботи з дітьми! Хай життя буде сповнене незгасною енергією, любов’ю вихованців, підтримкою батьків та теплотою рідних!

З повагою
начальник Управління освіти, молоді
та спорту Лозівської міської ради В.М. Урванцева

Шановні спортсмени, тренери та вся фізкультурно-спортивна громадськість!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня фізичної культури і спорту України, який сприймається в суспільстві як свято здоров’я, краси, гарту і молодості!


Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості – вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, шляхетність, ефективна співпраця в команді, вміння підкорювати власний інтерес загальній меті.
Бажаю всім вчителям, тренерам і наставникам талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів! Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації!
Зичу спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України! Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашої Лозівщини!
Хай принципи олімпійського руху: «Швидше, вище, сильніше!» супроводжують вас скрізь і завжди!

З повагою,
начальник Управління освіти, молоді та спорту
Лозівської міської ради В.М.Урванцева

  Щиро вітаю вас з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності!

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаю усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.

Найщиріші слова подяки – вчителям, які щедро діляться з учнями своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя!

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину! Зі святом, дорогі друзі!

З повагою, начальник Управління освіти, молоді та спорту

Лозівської міської ради! В.М. Урванцева

2 вересня 2019 року у 29 закладах освіти Лозівської міської об’єднаної територіальної громади відбулось свято Першого дзвоника.

Цього дня за парти сіли 7509 учнів. Перший дзвоник пролунав для 826 першокласників.

В урочистих заходах взяли участь Лозівський міський голова Сергій Зеленський, заступники міського голови, представники міської ради, депутати та почесні гості, які привітали з початком навчального року дітей, вчителів та батьків. На святі були зачитані вітальні слова з початком нового навчального року від голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної.

  

 

02 вересня 2019 року для нас усіх радісна і хвилююча подія.

У Лозівській міській об’єднанні територіальній громаді відкрився дошкільний підрозділ Перемозької філії КЗ «Панютинський ліцей» Лозівської міської ради Харківської області.

За ініціативи Лозівського міського голови Зеленського Сергія Володимировича у мальовничому місці, функціонує різновікова група загального розвитку для 17 дітей віком від 3 до 6 років, яка обладнана за сучасними вимогами

Отже, відкрилася дорога у прекрасне майбутнє дитячої країни.

З нагоди відкриття на святі були присутні почесні гості:

  • Зеленський Сергій Володимирович Лозівський міський голова
  • Лаптєв Володимир Миколайович голова Лозівської районної ради
  • Корпан Олексій Петрович заступник Лозівського міського голови
  • Урванцева Вікторія Миколаївна начальник Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради
  • Кухмістер Тетяна Федорівна в.о. старости Перемозького старостинського округу
  • Лавровський Віктор Миколайович депутат Лозівської районної ради
  • Чабан Андрій Андрійович в.о. старости Катеринівського старостинського округу та мешканці села

 

 

30 серпня 2019 року на базі КЗ «Лозівський ліцей №1» та Лозівської ЗОШ №7 у межах проведення міського педагогічного форуму «Освіта Лозівщини: доступність, якість, визнання» методистами міського методичного кабінету було організовано і проведено 11 тематичних локацій «Кращі практики освітян Лозівщини – крок до якісно нової української школи».

Метою заходів стало створення інформаційного простору для розвитку особистісних компетентностей педагогів в умовах Нової української школи.

Педагоги продемонстрували найбільш ефективні свої напрацювання, широку палітру форм, методів, прийомів та підходів до організації освітнього процесу, окреслили шляхи подальшого розвитку освітнього середовища нашої громади.

У роботі локацій взяли участь більше трьохсот педагогічних працівників закладів освіти.

Матеріали засідань для вчителів української мови і літератури можна переглянути тут

для вчителів  зарубіжної літератури тут;

майстер-клас Середи І.В. тут

 

29 серпня 2019 року у Лозівському НВК «ЗНЗ-ліцей» №4 відбулось пленарне засідання серпневого педагогічного форуму «Освіта Лозівщини: доступність, якість, визнання».

У засіданні взяли участь Лозівський міський голова С.В. Зеленський, голова Лозівської районної державної адміністрації А.О. Керопов, голова Лозівської районної ради В.М. Лаптєв, заступник Лозівського міського голови        В.Я. Барановський, виконуючі обов’язки старост старостинських округів, депутати Лозівської міської ради, керівники закладів освіти, заступники директорів, представники профспілки та батьківського загалу.

Почесні гості привітали учасників форуму з початком нового навчального року і подякували усім за високий рівень підготовки закладів освіти до прийому дітей.

На заході також привітали керівників закладів освіти району, які увійшли до складу ОТГ.

Учасники зібрання обговорили результати першого року впровадження Нової української школи, якість освіти закладів Лозівської міської ОТГ, окреслили досягнення та проблеми, що турбують педагогічних працівників в умовах реформування освіти, визначили перспективи розвитку освітньої галузі, дали старт новому навчальному року.

Складовою конференції стала виставка дидактичного обладнання НУШ, яку організували Лозівський НВК           «ЗНЗ-ліцей» №4 та КЗ «Катеринівський ліцей». З резолюцією можна ознайомитися тут:

 

 

     Актуальність сьогодення полягає в необхідності підготовки вчителя Нової української школи  до реалізації освітньої політики держави шляхом опанування новітніми практиками. Тому 20 серпня 2019 року на базі Лозівської загальноосвітньої школи  №1 розпочато курси з підвищення кваліфікації учителів початкових класів, які будуть працювати в 1-х класах у 2020-2021 та 2021-2022 навчальних роках за новим Державним стандартом початкової освіти за темою "Особливості організації освітнього процесу у 1-му класі в умовах упровадження нового Державного стандарту початкової освіти". Навчання проводять тренери-педагоги: Проніна Марина Анатоліївна, Дев'ятко Галина Анатоліївна, Сисенко Тетяна Василівна, вчителі початкових класів ЗЗСО Лозівської ОТГ.

 

 

 

 

День молоді - день позитиву і веселощів! Сердечно вітаю всіх молодих громадян з Днем молоді!
Молодість - це пора пошуку і час надій. Саме зараз вам властиве почуття впевненості у власних силах, здатне допомогти в досягненні успіхів у різних областях - спорті, політиці, бізнесі. Україна стрімко розвивається, і її подальша доля безпосередньо залежить від того, наскільки ви будете здатні мобілізувати свої духовні і фізичні сили на благо України в цілому. Ми чекаємо від вас нових ідей і нестандартних рішень, які сприяють зростанню рівня життя.

Залишайтеся молодими, енергійними і сміливими! Радійте прекрасного етапу життя, як можливості втілити в життя всі свої мрії!

Шукайте і знаходьте виходи з важких ситуацій і будьте еталоном справедливості для майбутніх поколінь! Здоров'я вам, щасливих днів, у всьому успіхів!
 

З найкращими побажаннями,

начальник Управління

освіти, молоді та спорту В.М. Урванцева

Від щирого серця вітаю вас із закінченням школи, з випускним!

У житті так заведено, що в приємні моменти час летить непомітно. Настільки ж швидко пролетіли і шкільні роки, попереду багатьох лякає невідомість. Проте боятися її не варто, у кожного обов'язково в житті все складеться, треба лише докласти певних зусиль і сміливо долати труднощі.

Бажаю вам, дорогі випускникі, сміливо ступити на стежку дорослого життя, взявши з собою свою мрію і теплі дитячі спогади! Хай вам у всьому допомагає удача і наполегливий характер, підтримка близьких людей і відмінний настрій!

З повагою,
начальник Управління
освіти, молоді та спорту В.М.Урванцева

« 1 2 ... 4 5 6 7 »