Головна » 2020 » Травень » 7 » Привітання з Днем пам’яті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
13:15
Привітання з Днем пам’яті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
  Дорогі ветерани! Шановні земляки! Від щирого серця вітаю вас із Днем пам’яті та примирення та 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

У прийдешні дні слави та пам’яті кожен з нас особисто приєднується до вшанування великого подвигу, що увінчує героїзм, мужність та величезну любов народу до рідної України.
Спільними зусиллями наші земляки мужньо відстоювали національні інтереси перед фашистськими окупантами. І зуміли вистояти, подолати агресора та дати нам можливість сьогодні проживати на рідній українській землі.
Наш доземний уклін, безмежна вдячність та глибока шана визволителям української землі, які ціною власного життя відстояли честь та гідність Батьківщини.
Напередодні цього світлого дня бажаю вам, дорогі ветерани, діти війни, міцного здоров’я на довгі літа, злагоди і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє нашої рідної України!
Нехай зігріває нас всіх незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього нашої країни!
З повагою начальник Управління освіти,
молоді та спорту  Вікторія Урванцева

 

 

Категорія: Управлінська діяльність | Переглядів: 238 | Додав: laktionovaanna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: