Головна » 2020 » Жовтень » 13

Ознайомитись з листом ХАНО від 12.10.2020 року № 502 "Про зміни у плані підвищення кваліфікації керівних кадрів та педагогічних працівників закладів освіти Харківської області в листопаді - грудні 2020 року" можна тут:

 https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B2_sXsAJe1c7eFFaOU9tV3ZuQmM

Виховна робота    247    13.10.2020     0 коментарів
13 жовтня 2020 року була проведена акція «Потурбуйся про тварин, що поруч». Учні разом із батьками та педагогами КЗ «Катеринівський ліцей», Лозівського НВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ», ЗОШ № 11 та ЗОШ № 12 розташували будиночки і годівнички для білочок біля стаціонару № 1 Лозівського ТМО, у сквері Шевченка, дендропарку «Дружба» та парку «Перемога».
Діти, піклуючись про руденьких пухнастиків. поклали у будиночки смаколики у вигляді гарбузового насіння, моркви, яблук та горішків.


У понеділок, 5-го жовтня, у міськвиконкомі відбувся конкурс на посаду директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників. Це нова комунальна установа. Відеофіксація проведення конкурсу за посиланням: 

https://drive.google.com/file/d/1QhqL0Z4bAxLoG20tWXfpZBNWJCj3PflQ/view

Шановні захисники незалежної України!

З відчуттям шани та вдячності вітаю всіх, хто має високе звання захисника нашої держави, із Днем захисника України, який ми відзначаємо у світлий день Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва!
Із давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували життя і здоров'я заради свободи України та її народу. В боях за Батьківщину наші співвітчизники заслужено здобули славу неперевершених воїнів.
Нинішні військовослужбовці Збройних сил та інших військових формувань є гідними наступниками попередніх поколінь захисників Вітчизни. Вони надійно стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості держави, миру та спокою нашого народу.
Тож, дорогі захисники Вітчизни, дякую вам за відданість Україні та її народу! Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я на довгі роки, добра і миру, злагоди та сімейного благополуччя! Нехай Покров Пресвятої Богородиці береже вас, дарує силу і наснагу, а нам віру і впевненість у мирне майбутнє України!

З повагою
начальник Управління освіти, молоді та спорту
Вікторія УРВАНЦЕВА