Головна » 2020 » Жовтень » 01
Щиро вітаю вас із професійним святом!
Так символічно, що День працівника освіти ми святкуємо саме восени. Як гарна, погожа осінь обдаровує нас своїми багатствами, так і ви, наші дорогі освітяни, даєте нам неоцінені скарби людських якостей, які є такими важливими у житті.
Любі наші ветерани! Складно представити, скільки поколінь та вихованців пройшли через вас, скільки дітей ви виховали та передали їм свої знання незалежно від свого настрою чи стану здоров’я. Бажаю кожному з вас міцного здоров’я, мудрості, надійну опору поруч. Не дивлячись на те, що ви у мудрому віці, почувайте себе молодими!
Низький уклін вам, дорогі вчителі та вихователі, за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. В умовах суперечливого сьогодення все це здається непросто. Та радує те, що, незважаючи ні на що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були й залишаєтесь головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань. Щира пошана й вдячність вам за невтомну багатолітню працю, за талант і мудрість! А головне – вдячних вам і реалізованих учнів!
Велика сердечна вдячність усім, хто забезпечує безперебійну роботу закладів освіти: техпрацівникам, бухгалтерам, бібліотекарям, кухарям, помічникам вихователя, медичним сестрам тощо. Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, оптимізму. Нехай у ваших оселях панує добро й достаток, у душах – тепло й щедрість, творчість і наснага. Миру та злагоди усім вашим родинам!

З повагою –
начальник Управління Вікторія Урванцева