Головна » 2020 » Лютий » 24
Дошкільна освіта    335    24.02.2020     0 коментарів

 Запрошуємо батьків майбутніх першокласників взяти участь у Інтернет-зборах, що проводитимуться з 1 по 31 березня 20120 року на сайті Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» http://edu-post-diploma.kharkov.ua. Даний захід відбудеться за ініціативи Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації з метою поширення практики організації різних форм роботи з батьками дітей старшого дошкільного віку та на виконання обласної програми розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини» на 2019 – 2023 роки, затвердженої рішенням Харківської обласної ради від 06 грудня 2018 року № 817-VIІ. Учасники зборів у зручний для себе час зможуть ознайомитися з нормативним документом, що регламентує порядок прийому дітей до 1 класу, інформаційними матеріалами з питань готовності дітей до школи та порадами щодо створення умов для успішної адаптації дітей до нових умов, заповнити анкету та поставити свої запитання модераторам Інтернет-зборів.

 ІІІ (обласний) етап олімпіади з біології:

ІІ місце – Черкасова Поліна (ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ , учитель Решетова Л.Г.)

 

 

 

ІІІ (обласний) етап олімпіади з української мови та літератури:

ІІ місце – Ковпенко Єлизавета (ЛЗОШ № 11, учитель Чижкова-Потейчук О.О.)


ІІІ (обласний) етап олімпіади з екології:

ІІ місце – Рудь Анастасія (ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4, учитель Падалка С.В.)

ІІІ місце – Смірнов Юрій (КЗ «Катеринівський ліцей», учитель Орлова І.М.)

 

ІІІ (обласний) етап олімпіади з інформатики:

ІІІ місце – Азуз Амір (ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4, учитель Сичов С.О.)

 

ІІІ (обласний) етап олімпіади з географії:

ІІ місце – Лук’янов Єгор (КЗ «Лозівський ліцей № 1», учитель Архарова І.В.)

ІІІ місце – Горлатенко Вікторія (КЗ «Смирнівський ліцей», учитель Білошніченко Я.М.)

ІІІ місце – Максименко Денис (ЛЗОШ № 11, учитель Кошляк Є.О.)

 

ІІІ (обласний) етап олімпіади з правознавства:

ІІІ місце – Баткалова Ліна (ЛЗОШ № 3, учитель Федоренко Т.М.)

 

ІІІ (обласний) етап олімпіади з російської мови та літератури:

ІІІ місце – Рудь Анастасія ( ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4, учитель Єремейчук А.М.)

ІІІ місце – Демура Марина (ЛЗОШ № 12, учитель Сухіна В.В.)

МЦППіСР    234    24.02.2020     0 коментарів

22 лютого 2020 року на базі ЛДНЗ №3  відбулося засідання творчої групи практичних психологів закладів дошкільної освіти "Соціалізація дитини у дошкільному віці як умова формування основних компетенцій". Під час заходу учасницями були розглянуті питання основних шляхів розвитку емоційної сфери дітей дошкільного віку згідно вікових норм.

Конкурси    262    24.02.2020     0 коментарів

Без мови рідної, юначе, й народу нашого нема

Володимир Сосюра

21 лютого 2020 року представники всіх націй і народностей відзначали Міжнародний день рідної мови. Освітянська спільнота Лозівської міської ОТГ також долучилася до святкування цієї визначної дати. Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 11 гостинно зустріла учнів та вчителів закладів загальної середньої освіти. На учасників свята чекали різноманітні цікаві заходи: свято розпочалося зі сходів, на яких учні школи зустрічали гостей, далі їм запропонували тематичні фотозони; переможці міських та обласних українознавчих конкурсів та олімпіад підготували змістовну літературно-музичну композицію про історію та значення української мови; з гостями свята провели цікаві інтерактивні конкурси; та справжнім дійством стала інсценізація комедійної п’єси Михайла Старицького «За двома зайцями». Присутні насолоджувалися грою талановитих акторів-аматорів: Олександра Селіванова (Голохвастов), Єлизавети Ковпенко (Проня Прокоповна), Чакубаш Ольги (Галя), Гордієвського Сергія (Фарс), Іванової Поліни (мати Проні), Голубова Давида (батько Проні), Сапецьких Юлії (Сиклита Лимариха), Пузач Лізи (Химка), Зубрика Віталія (Степан). Щира подяка учителю української мови Олені Чижковій-Потейчук та адміністрації ЛЗОШ І-ІІІ ст. № 11 за чудово підготоване свято! Приємні враження та яскраві спогади залишаться в пам’яті учасників заходу надовго.