Головна » 2020 » Лютий » 18

18 лютого в Лозівському навчально-виховному комплексі «ЗНЗ – ліцей №4» відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів російської мови, зарубіжної літератури, інтегрованого курсу «Література» за темою: «Креалізований текст на уроках зарубіжної літератури як фактор активізації читацької діяльності учнів».

Вчителі-господарі познайомили присутніх с поняттям та різновидами креалізованого тексту, провели майстер-клас по складанню постеров, пантбуків, показали приклади роботи з різними видами креалізованих текстів на уроках.

Робота методичного засідання пройшла в атмосфері доброзичливості та творчого натхнення.

 

Дошкільна освіта    299    18.02.2020     0 коментарів

18 лютого 2020 року на базі Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради відбувся методичний міст – практикум для вихователів-методистів закладів дошкільної освіти та заступників з навчально - виховної роботи закладів загальної середньої освіти за темою: «Керівництво та лідерство. SWOT-аналіз як інструмент стратегічного планування методичної роботи».

Завдання:

1.З`ясувати роль керівника та лідера в сучасному колективі ЗДО

2.Ознайомити учасників з поняттям «SWOT-аналіз», категоріями факторів впливу на реалізацію поставлених завдань;

3. Розглянути способи визначення сильних і слабких сторін проблемної ситуації, можливостей, загроз для її позитивної вирішення;

4.Спонукати до здійснення «SWOT-аналізу» для ефективної побудови освітньої роботи.

5.Надати допомогу в проведенні SWOT-аналізу власної педагогічної компетентності, педагогічної самоосвітньої діяльності.