Головна » 2018 » Вересень » 27

26 жовтня 2018 року на базі Лозівської ЗОШ №3 відбувся семінар-практикум для вчителів, які викладають математику у 9,10,11 класах, на тему: «Шляхи підвищення якості підготовки учнів до розв’язання тестових завдань ЗНО на уроках математики».

Учителі ознайомилися із результатами ЗНО-2018 з математики, обговорили шляхи підвищення якості підготовки учнів до ЗНО-2019, визначили раціональні способи, методи та форми підготовки учнів до ЗНО-2019 на уроках математики.

Матеріали семінара-практикуму розміщені на сайті ММО вчителів природничо-математичних дисциплін.

27 вересня відзначається Всесвітній День туризму. Вихованцями гуртка «Пішохідний туризм» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості, що функціонує в ЛЗОШ І-ІІІ ст.№ 11, організовано ряд пізнавальних туристсько-краєзнавчих заходів, направлених на популяризацію туризму. Вихованці вдосконалили знання з історико-культурної спадщини України, з правил користування туристським спорядженням, особливостями походів.

 Також протягом вересня в закладах освіти проведено дні Здоров'я, під час яких відбулись краєзнавчі теренкури, пішохідні прогулянки за певними, розміченим маршрутами; тренування зі спортивного орієнтування,  ознайомлення з правил використання  групового та особистого спорядження для туристської подорожі; розведення багаття, приготування їжі тощо.

26 вересня 2018 року в Лозівському НВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ» відбувся цільовий семінар для вчителів української мови і літератури за темою «Самоосвіта вчителя – самоціль чи необхідність, міф чи реальність?» Семінар пройшов під девізом «Формальна освіта допоможе вам жити, а самоосвіта приведе до успіху». Учителі Нагацька О.М. та Чабанець Т.В. ознайомили учасників семінару із основними напрямками та нормативно-правовими аспектами самоосвітньої вчителя, учитель інформатики Носова В.В. поділилася досвідом щодо використання STEAM-освіти в навчальному процесі. У ході практикуму, який провела Полешко О.С., учасники попрацювали у групах та розглянули мотиви самоосвітньої діяльності вчителя, також учителі української мови Лозівського НВК № 10 поділися власним досвідом використання дистанційних курсів на різних оnline-платформах.

Методист Зубенко Н.В. вказала на необхідність підвищення професійної компетентності педагогів у контексті успішної реалізації завдань Нової української школи. Семінар пройшов в атмосфері співпраці й педагогічної творчості, завдячуючи високій майстерності викладацького складу та адміністрації закладу.

Дошкільна освіта    663    27.09.2018     0 коментарів

День дошкілля в Україні в 2018 році

Дитинство – це той вік, коли закладаються основи для майбутнього розвитку особистості. Щасливе дитинство і правильний підхід до виховання – запорука успішності людини в дорослому віці. Батьки не завжди можуть знаходитися з дітьми, навчати їх і пояснювати їм явища, які їх оточують. Більшість дітей ходять до дитячого садка, там вони соціалізуються і пізнають світ. Любов і тепло своїх сердець їм дарують вихователі і працівники дошкільних  закладів.

День дошкілля

30 вересня – День вихователя і всіх дошкільних працівників. Це свято створене для того, щоб звернути увагу людей до проблем дитячих садочків. В цей день проводяться урочистості і всіх працівників дитячого садочка діти і батьки вітають з нагоди професійного свята. ... Читати далі »