Головна » Виховна робота
Виховна робота    376    17.07.2017     0 коментарів
Лозівський міський центр молоді запрошує молодь взяти учать у спеціальній програмі «Тренінг з ораторського мистецтва».
Відвідуючи тренінг ви навчитесь:
- володіти своїм голосом, його тембром та силою;
- ясній чистоті вимови;
- будувати публічні виступи і готувати плани до нього;
- роботі з аудиторією.
Також дізнаєтеся:
- способи переконання і форми мовленнєвого впливу на слухача;
- практичні прийоми для роботи з аудиторією;
- універсальний конструктор виступу перед різною аудиторією.
Заняття розпочинаються 14.07.2017 р. та будуть продовжуватися протягом двох місяців – 2 рази на тиждень.
Взяти участь у тренінгу може молодь віком від 14 до 28 років.
За більш детальною інформацією звертайтеся за адресою: м-н 1, б. 4А, Центр молоді. Або за телефоном: 2 -65-69, 095-400-59-19
Виховна робота    470    08.06.2017     0 коментарів
07.06.2017 року на базі Комунального закладу «Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот» Харківської обласної ради відбувся обласний етап дитячо-юнацької військово-патріотично гри "Сокіл" ("Джура"). Команда ЛЗОШ №1 гідно виступила і посіла ІІІ місце у конкурсі з подолання туристичної смуги перешкод. Команду підготував вчитель предмета «Захист Вітчизни» В'язовий М.В.

Виховна робота    447    02.06.2017     0 коментарів
1 червня 2017 року, у Міжнародний день захисту дітей, на площі біля міського Палацу культури відбулось справжнє свято для малечі. Святкове дійство відкрив міський голова Сергій Зеленський, який привітав малечу та всіх присутніх зі святом і побажав їм добра, мирного неба, сонця й здійснення мрій. Малеча міста та учні пришкільних таборів мали змогу переглянути казкову виставу у залі Палацу культури. На площі для дітей проводились майстер-класи, працювали танцювальні, спортивні майданчики, батути, дитячі велоперегони «Від мала до велика». Для учнів шкіл була проведена інтерактивна гра «Патріоти». Переможців і учасників гри привітав секретар Лозівської міської ради Коба Сергій Олексійович та начальник відділу культури Михайлова Алла Валеріївна та вручили на згадку перехідний кубок, медалі, дипломи й солодкі подарунки. Завершили святкування ще однією новинкою – популярною серед молоді дискотекою «Холлі». Дітвора й організатори розпилювали у натовп різнокольорові фарби й танцювали під запальну музику. Організатори запевнили, що фарби виготовлені з натуральних компонентів, мають відповідний сертифікат якості і нешкідливі для здоров’я дітей.



... Читати далі »
Виховна робота    473    29.05.2017     0 коментарів
17.05.2017 року в Харківському обласному Палаці дитячої та юнацької творчості команда Лозівської загальноосвітньої школи № 1 взяла участь у фестивалі "Молодь обирає здоров'я". Команда посіла ІІІ місце.

Виховна робота    493    26.05.2017     0 коментарів
26 травня 2017 року у загальноосвітніх навчальних закладах міста відбулися урочистості з нагоди свята Останнього дзвоника. В урочистостях взяли участь керівники міста, депутати Лозівської міської ради, представники громадськості міста. Усі навчальні заклади, у яких є випускні 11 класи отримали подарунок – відеокамеру–від Лозівського міського голови С.В. Зеленського, депутатів міської ради та начальника Управління освіти, молоді та спорту Урванцевої В.М.




Виховна робота    458    26.05.2017     0 коментарів
Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!
Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника! Бажаю Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Глибока вдячність педагогам і батькам! Ви вклали у своїх дітей та вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!
В.М.Урванцева, начальник Управління освіти,
молоді та спорту Лозівської міської ради
Виховна робота    457    19.05.2017     0 коментарів
18 травня 2017 року в Лозівському краєзнавчому музеї з нагоди Дня української вишиванки відкрилася виставка творчих робіт учнів Лозівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №11. На свято завітали вчителі трудового навчання та «Технології» разом з учнями загальноосвітніх навчальних закладів міста та працівники музею.
Гудзенко Юлія, учениця 9 класу, презентувала творчий проект «Туристична мандрівка рідним краєм». Учні школи та вчителі - наставники Педяж В.А.та Педяж О.В. провели майстер-класи з технології вишивання та виготовлення виробів ужиткового мистецтва та заспівали українських пісень про українську вишиванку.


Виховна робота    446    16.05.2017     0 коментарів
13 травня 2017 року на великій сцені біля міського Палацу культури вітали найяскравіших і найталановитіших школярів та дошкільнят, активних матусь наших дітей та прийомні сім’ї.
2016-2017 навчальний рік для Лозівських навчальних закладів видався насиченим яскравими подіями, проектами, конкурсами та фестивалями.
Церемонію нагородження провела начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева. Вона привітала матусь зі світлим і теплим святом Дня матері та вручила найактивнішим мамам наших учнів подяки, юним обдаруванням загальноосвітніх навчальних закладів, які посіли призові місця у Всеукраїнських та обласних творчих фестивалях і конкурсах вручила грамоти, подяки та сертифікати на грошову винагороду.
Заступник Лозівського міського голови Володимир Барановський дипломами та грамотами комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» та грошовими винагородами від Управління освіти, молоді та спорту нагородив вихованців Лозівської станції юних натуралістів та юних обдарувань Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради.
Фестиваль супроводжувався святковими концертними номерами талановитих дітей Лозової.
Навчальні заклади організували виставку декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва.

Виховна робота    469    17.03.2017     0 коментарів
14 березня 2017 року вперше за рішенням Верховної ради України відзначається День українського добровольця. І символічно, що саме у цей день у місті відкрилася дошка на честь наших земляків, які стали на захист цілісності нашої держави і віддали свої життя за свободу і незалежність нашого народу.

Новітня історія міста Лозова відсьогодні вписала чергову сторінку для територіальної громади міста, відкривши дошку пам’яті «Воїнам Лозівщини, загиблим в АТО».

Участь у заході взяли керівники міста та району, представники громадських організацій, депутати міської ради, родичі загиблих учасників АТО, воїни-добровольці, вчителі і адміністрація ЗНЗ.

Учні 8-Б класу Лозівської ЗОШ № 11 разом з класним керівником Огульчанським В.В. поклали квіти до пам'ятної дошки.
У цей день у загальноосвітніх навчальних закладах міста проведено виховні заходи до Дня українського добровольця.
Виховна робота    502    17.03.2017     0 коментарів

З метою попередження негативних проявів наркоманії, виховання у молоді почуття відповідальності за власне життя та життя оточуючих 15 березня 2017 року за ініціативою фахівців центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради було організовано годину спілкування за темою: «Вплив наркотиків на підлітків». Зі студентами Лозівського училища культури і мистецтв бесіду провела лікар-нарколог Даниленко Світлана Володимирівна.

Проблема наркоманії сьогодні дуже гостра, вживання неповнолітніми юнаками і дівчатами наркотичних речовин стає небезпечним соціальним явищем. Наркотики руйнують психіку молодих людей, зумовлюють відмову від здорового способу життя, породжують мотиви прийняття хибних рішень. Саме тому є вкрай важливим зрозуміти, що таке наркотики, щоб краще усвідомлювати шкоду, яка спричинена їх споживанням. Світлана Володимирівна розповіла учням про дію наркотичних речовин на організм людини та шляхи профілактики наркозалежності.

Сьогодні збільшується кількість молодих людей які негативно ставиться до шкідливих звичок, адже поширюється мода на спортивний вигляд та здоровий спосіб життя.

Виховна робота    493    17.02.2017     0 коментарів

З метою профілактики захворювання на туберкульоз та ознайомлення молоді з загальними відомостями про хворобу 16.02.2017 року о 14.00 для учнів Лозівського ліцею №4, фахівцями Лозівського міського центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради була організована година спілкування за темою: "Профілактика туберкульозу". Бесіду для учнів провела головний лікар ОПТД № 6 м. Лозова Кушнарьова Ірина Олександрівна.

Виховна робота    607    14.02.2017     0 коментарів

09 лютого 2017 року за ініціативою фахівців центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради було організовано профілактичну бесіду за темою: «Що потрібно знати про туберкульоз». З учнівською молоддю Панютинського аграрного професійного ліцею бесіду провела головний лікар ОПТД № 6 м. Лозова Кушнарьова Ірина Олександрівна.

Метою зустрічі є ознайомлення учнів з загальними відомостями про хворобу туберкульоз, нагадування про необхідність профілактики захворювання.

« 1 2 3 4