Головна » 2017 » Березень » 17 » Година спілкування «Вплив наркотиків на підлітків»
09:43
Година спілкування «Вплив наркотиків на підлітків»

З метою попередження негативних проявів наркоманії, виховання у молоді почуття відповідальності за власне життя та життя оточуючих 15 березня 2017 року за ініціативою фахівців центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради було організовано годину спілкування за темою: «Вплив наркотиків на підлітків». Зі студентами Лозівського училища культури і мистецтв бесіду провела лікар-нарколог Даниленко Світлана Володимирівна.

Проблема наркоманії сьогодні дуже гостра, вживання неповнолітніми юнаками і дівчатами наркотичних речовин стає небезпечним соціальним явищем. Наркотики руйнують психіку молодих людей, зумовлюють відмову від здорового способу життя, породжують мотиви прийняття хибних рішень. Саме тому є вкрай важливим зрозуміти, що таке наркотики, щоб краще усвідомлювати шкоду, яка спричинена їх споживанням. Світлана Володимирівна розповіла учням про дію наркотичних речовин на організм людини та шляхи профілактики наркозалежності.

Сьогодні збільшується кількість молодих людей які негативно ставиться до шкідливих звичок, адже поширюється мода на спортивний вигляд та здоровий спосіб життя.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 502 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: