Головна » 2017 » Травень » 16 » Творчий зорепад – 2017
09:56
Творчий зорепад – 2017
13 травня 2017 року на великій сцені біля міського Палацу культури вітали найяскравіших і найталановитіших школярів та дошкільнят, активних матусь наших дітей та прийомні сім’ї.
2016-2017 навчальний рік для Лозівських навчальних закладів видався насиченим яскравими подіями, проектами, конкурсами та фестивалями.
Церемонію нагородження провела начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева. Вона привітала матусь зі світлим і теплим святом Дня матері та вручила найактивнішим мамам наших учнів подяки, юним обдаруванням загальноосвітніх навчальних закладів, які посіли призові місця у Всеукраїнських та обласних творчих фестивалях і конкурсах вручила грамоти, подяки та сертифікати на грошову винагороду.
Заступник Лозівського міського голови Володимир Барановський дипломами та грамотами комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» та грошовими винагородами від Управління освіти, молоді та спорту нагородив вихованців Лозівської станції юних натуралістів та юних обдарувань Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради.
Фестиваль супроводжувався святковими концертними номерами талановитих дітей Лозової.
Навчальні заклади організували виставку декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 447 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: