Головна » Виховна робота
Виховна робота    260    01.11.2019     0 коментарів

Учасники вечірки відповідально підійшли до створення свого хеллоуінського образу. На свято завітало близько сотні антигероїв: відьом, наречених-зомбі, Джокерів та інших цікавих персонажів. Вечір супроводжувався креативними тематичними конкурсами, призами, танцювальними та пісенними виступами, фотосесією та частуванням, що є традиційним для Хеллоуіну.

Виховна робота    254    01.11.2019     0 коментарів

Учасники вечірки відповідально підійшли до створення свого хеллоуінського образу. На свято завітало близько сотні антигероїв: відьом, наречених-зомбі, Джокерів та інших цікавих персонажів. Вечір супроводжувався креативними тематичними конкурсами, призами, танцювальними та пісенними виступами, фотосесією та частуванням, що є традиційним для Хеллоуіну.

 

Виховна робота    248    28.10.2019     0 коментарів

28 жовтня до 75 рiчницi визволення України вiд нацистських загарбникiв в ЛНВК №10 пройшла учнiвська конфернцiя "Визволення України - шлях до Перемоги" за участю прeдставникiв ветеранської органiзацiї. Учнi пiдготували доповiдi про героїв-лозiвчан, якi загинули в боях за Україну.

 

Виховна робота    268    17.10.2019     0 коментарів

16 жовтня 2019 року в Депутатському сквері відбулась загальноміська соціальна лідерська акція в рамках заходів до Дня протидії торгівлі людьми. В якій взяли участь фахівці Управління соціального захисту населення, Управління освіти, молоді та спорту, Центру зайнятості населення, активісти Лозівської міської ради старшокласників «Нова хвиля», лідери шкільних осередків міста, студенти. В ході акції роздано ряд профілактичних буклетів, проведено бесіди, організовано фотосесію, флешмоб дитячих малюнків.

Виховна робота    305    20.09.2019     0 коментарів
18 вересня 2019 року в Центрі молоді, за підтримки Центру соціальної згуртованості, відбувся тренінг для студентів Лозівського центру професійної освіти та Лозівського вищого коледжу мистецтв «Я – активний, бо я змінотворець». Тренінг проводив спікер із Харкова (тренер із Львівської освітньої фундації), який на власному прикладі показав, як варто бути вмотивованим, вірити в свої сили і покладатись лише на себе. Що варто творити добро і знаходити в усьому гарне, нести всім оточуючим позитив і бути не байдужим до чужого горя.
Спікер Віктор наголосив, як зараз важливо бути волонтером і допомагати тим, кому найбільше потрібна допомога, адже він сам є волонтером, який допомагає людям, які через військові дії втратили будинки і залишились без даху над головою.
Учасники тренінгу покинули стіни Центру молоді під величезним впливом, деякі, зробили для себе дуже корисні і повчальні висновки.
Виховна робота    256    20.09.2019     0 коментарів
Я голосую за мир, хай буде завжди він і всюди,
Бо як буде мир на землі, то будуть щасливими люди

19 вересня 2019 року в гуртожитку Лозівського центру професійної освіти фахівцем Центру молоді Управління освіти, молоді та спорту було проведено зустріч зі студентами і обговорено таку важливу тему як «мир у собі» та мир у всьому світі. В ході бесіди молодь визначила поняття «мир» та «війна», розглянули рейтинг миру, складений організацією Institute For Economics & Peace з найбільш мирними та войовничими країнами, виконали вправу «Учимося креативно мислити», де потрібно було закінчити відомі крилаті вислови, а також зіграли у «Діалог із майбутнім». Захід проходив за чашечкою чаю з печивом у неформальній обстановці.
Виховна робота    389    24.06.2019     0 коментарів

21 червня 2019 року в спортивно-оздоровчому таборі «Бритай» фахівці Центру молоді провели розважальну гру за здоровий спосіб життя. Оскільки відпочиваюча молодь займається спортом (футболісти, боксери та черлідерши) ми вирішили перевірити, чи дотримуються вони основних пунктів здорового способу життя. Тому в процесі гри ми визначили, який вплив мають шкідливі звички на організм підлітка, які існують види спорту, а також, який спортивний інвентар потрібен для нього.
Гра включала багато різноманітних завдань, це були: анаграми, кросворди, тести, «хрестики-нулики», зашифровані ребуси, приказки – пазли. Команда-переможниця отримала повітряні кульки в якості призів

Виховна робота    417    03.06.2019     0 коментарів
31 травня 2019 року фахівцями Центра Молоді Управління освіти, молоді та спорту було організовано кінотеатр під відкритим небом, приурочений Дню захисту дітей. Цього разу дорослі та малеча мала змогу переглянути мультфільм «Як приборкати дракона», який було обрано шляхом голосування. Усі відвідувачі були задоволені і залишили кінопоказ із гарним настроєм

Виховна робота    391    03.06.2019     0 коментарів
01 червня 2019 року, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей Лозівський центр підготував для малечі розважальний захід «Розмалюй свій магніт». У заході взяло участь велика кількість дітей, які розвивали свої творчі навики у створенні оригінального магніту. Усі магніти вийшли яскравими та веселими, - кожен малюнок був неповторним та особливим. Наші діти продемонстрували, що вони мають надзвичайну фантазію та уяву. А для того, щоб у дітей залишились позитивні емоції, а також на згадку про свято, усі вироблені магніти діти залишили собі

Виховна робота    404    29.01.2019     0 коментарів
В Україні 29 січня щорічно відзначається День пам'яті героїв Крут. Саме в цей день у 1918 році в 130 км на північний схід від Києва відбувся бій чотирьохтисячної більшовицької армії проти загону із київських студентів і бійців вільного козацтва, який налічував близько 400 воїнів. Цей бій у свідомості багатьох набув особливого значення, легендарна смерть української молоді показала, що воля українського народу до свободи є твердою й непереможною.
В закладах освіти відбулись заходи з вшанування подвигу Героїв Крут. Були організовані: уроки з історії України, уроки пам’яті, тематичні лінійки, години спілкування, бесіди, засідання круглих столів присвячені вшануванню пам’яті Героїв Крут за темами: «Бій під Крутами - що то було?» «Українське розстріляне відродження», «Їм було лише шістнадцять», «Трагічна сторінка української історії на шляху до незалежності України». У музеях та бібліотеках закладів освіти організовані тематичні виставки художньої літератури, творів мистецтва, історичних документів, присвячених подіям під Крутами за темами : «Вічна пам’ять героям», «Героїчні сторінки в історії українського народу».


Виховна робота    394    29.01.2019     0 коментарів
Сьогодні український народ вшановує пам’ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути. Ця битва, стала символом героїзму та відданості Українській державі й національній ідеї.
Трагічна загибель у 1918 році студентського куреня під Крутами у боротьбі за незалежну Україну стала для багатьох поколінь символом патріотизму та жертовності.
Тому, 29 січня 2019 року, у Лозівському професійному ліцею фахівцем Центру Молоді була організована виховна година «Україною ми жили, за Україну полягли», присвячена дню вшанування пам’яті молодих героїв.
Захід складався із двох частин. У першій частині ведучі – студенти Лозівського вищого коледжу мистецтв розповіли про історію бою під Крутами та передумови даної події. Усіх загиблих було вшановано хвилиною мовчання. Продовжив захід перегляд документального фільму «Крути. Як це було?» .
Годину пам’яті присвятили тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, славним синам і дочкам, що в розквіті своїх сил віддали молодість і найдорожче, що є в кожного з нас - життя. Тож, нехай їхня смерть буде для нас прикладом, як треба любити свою Батьківщину.
Виховна робота    417    28.01.2019     0 коментарів
Студентські роки - найвеселіші і найщасливіші в житті кожної людини. Студенти на повну проживають кожну хвилину життя, знаходячи позитив у будь-якій форс-мажорній ситуації. Для того, щоб привітати студентів із їх неофіційним святом, в Центрі молоді 25 січня 2019 року була проведена студентська вечірка. Захід проходив у неформальній обстановці, жартівливі конкурси перемішувались з танцювальними баттлами між дівчатами та хлопцями. Повітряні кулі літали під час гри у вигаданий волейбол, а призові конкурси додавали студентам ще більше завзяття та позитиву. Вечірка продовжувалась дискотекою під сучасні молодіжні треки.
Виховна робота    380    30.11.2018     0 коментарів
29.11.2018 року в Лозівському вищому коледжі мистецтв фахівцем Центру молоді Управління освіти, молоді та спорту було організовано виховний захід, на який було запрошено лікаря – гінеколога Чернову Ольгу Вікторівну. Лікар наголосила студентам, що рання статева активність значно збільшує ймовірність інфікування інфекціями, що передаються статевим шляхом, а також ВІЛ/СНІДу; не виключена можливість ранньої вагітності. Вагітність у ранньому віці не тільки ускладнює життя дівчині, але і створює великий ризик для здоров’я. Також говорили про сучасні методи контрацепції і про те, що їх використання значно знижує ризик настання вагітності і зараження інфекціями, що передаються статевим шляхом. Багато захворювань мають невиражені симптоми, що посилюють небезпеку їх непомітного переходу в хронічну форму. Вчасно не вилікувані інфекції можуть призвести до серйозних проблем зі здоров’ям, у тому числі до безпліддя. Дівчата з інтересом прослухали бесіду та мали змогу отримати відповіді на свої запитання. Лікар неодноразово наголошувала на тому, що необхідно піклуватися про своє здоров’я, регулярно проходити медичні обстеження та, в разі необхідності, звертатися за допомогою до фахівців.
Виховна робота    402    27.11.2018     0 коментарів
23 листопада 2018 року до Дня пам’яті жертв голодоморів та 85-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні в Лозівському професійному ліцеї фахівцем Лозівського Центру молоді Управління освіти, молоді та спорту було проведено відео – лекторій «Великий голод». Із трагічними сторінками тих страшних подій, зокрема і фактами Голодомору розповіли ведучі – студентки професійного ліцею. Учасникам заходу було запропоновано переглянути відеофільм з елементами хроніки про передумови створення штучного голоду. Наприкінці заходу присутні вшанували пам'ять померлих хвилиною мовчання.

Виховна робота    401    26.11.2018     0 коментарів
22 листопада 2018 року співробітники Центру денного перебування "Компас" фонду "Благо" спільно з молодіжним хабом «Pixel» провели профілактичну роботу в Лозівській філії Харківського державного автодорожнього коледжу. Зі студентами обговорили шляхи передачі ВІЛ, період «вікна», міфи та реальні факти про інфекцію, методи захисту від соціально-небезпечних захворювань. Протягом заходу кожен бажаючий мав змогу пройти конфіденційне тестування швидкими тестами на ВІЛ, Гепатит В, С та Сифіліс завдяки мобільній амбулаторії Центру «Компас». Чому важливе тестування? По перше - знати для себе що здоровий, по друге - щоб не розповсюджувати інфекцію, бо зараження іншої особи вірусом імунодефіциту людини чи іншою невиліковною інфекційною хворобою особою, яка знала про те, що вона є носієм цього вірусу,- карається позбавленням волі. Вчасно дізнавшись про статус ВІЛ можливо зупинити цю інфекцію на довгі роки, якщо почати антиретровірусну терапію. На закріплення студенти малювали плакати «Фактори, які впливають на наше здоров'я» та проговорили правила поведінки задля збереження репродуктивного здоров'я молоді.

« 1 2 3 4 »