Головна » Спортивні заходи
Спортивні заходи    539    01.12.2017     0 коментарів

29 листопада 2017 року, на стадіоні «Локомотив», за участі керівництва міста, представників народного депутата України А.М.Гіршфельда, представників Німецького товариства з міжнародної співпраці GIZ відбулося урочисте відкриття майданчику зі штучним покриттям для гри у міні-футбол.

Футбольне поле зі штучним покриттям було збудоване за ініціативи та підтримки уряду Німеччини в рамках реалізації проектів міжнародної технічної допомоги Німецького товариства з міжнародної співпраці GIZ, а також до будівництва було залучено і кошти місцевого бюджету.

Почесних гостей та учасників заходу привітали вихованці відділення футболу ЛДЮСШ «Юність».

Зі словами вдячності до представників Німецького товариства з міжнародної співпраці GIZ звернувся заступник міського голови Володимир Барановський, помічник Народного депутата України Олександр Неділько, голова федерації футболу м.Лозова Андрій Матушкін.

Представник Народного депутата України А.М.Гіршфельда – Олександр Неділько та менеджер проекту Ініціативи інфраструктурної програми для України - Рене фон Продцінскі подарували Комунальній установі «Лозівський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділенню футболу ДЮСШ «Юність» футбольні м’ячі.

Як зазначила у своєму інтерв’ю начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева: «Даний спортивний інвентар в комунальній установі «Спорт для всіх» буде використовуватись для організації роботи з неорганізованими групами населення (відвідувачами стадіону), а також для проведення навчально-тренувального процесу в ДЮСШ «Юність».          

Почесне право провести перший матч на новобудові було надано ветеранам футболу гравцям клубів «Авангард» (м.Лозова) та «Первомайський» (м.Первомайський), які в черговий раз розіграли Кубок пам’яті Віктора Дацка. 

Як зазначив тренер збірної команди ФК «Авангард» Володимир Косик: «Немає сьогодні серед нас Віктора Дацка, але пам’ять про нього завжди буде жити у серцях численних любителів футболу».

Цьогорічна зустріч закінчилася з рахунком 3:2 на користь «Авангарду». Кращі гравці отримали пам’ятні призи та спортивні кубки.

Глядачі та вболівальники зазначили, що стадіон вступає у новий вирій свого розвитку, поступово стає центром спортивного життя всього міста, місцем для відпочинку, зустрічей, свят і здорових розваг. І все це для того, щоб мешканці нашого міста почувалися більш життєрадісними та впевненими у завтрашньому дні.

      

Спортивні заходи    456    24.11.2017     0 коментарів

21 листопада 2017 року у м. Первомайський Харківської області відбулися зональні змагання з волейболу обласної Спартакіади серед збірних команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Харківської області.

У цьому році в даних змаганнях брали участь команди з м. Первомайський, Первомайського, Барвінківського, Близнюківського, Лозівського, Сахновщинського районів та команди з м. Лозова. Всього прибуло 7 команд дівчат та 5 команд юнаків.

У спортивній боротьбі за І місце наша збірна команда дівчат  поступилася команді з Близнюківського району та стали другими. Збірну команду міста представляли дівчата –

  • Бичкова Олеся (ЛЗОШ №12)
  • Винник Діана (ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4)
  • Іванова Софія (ЛЗОШ №12)
  • Каверзіна Ізабелла (ЛЗОШ №12)
  • Кучеренко Софія (ЛЗОШ №7)
  • Литвиненко Анастасія (ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8»)
  • Мельникова Юлія (ЛЗОШ №3)
  • Трубіцина Юлія (ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4)
  •  Філатова Юлія (ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4)

Право представляти наше місто у ІІІ фінальному етапі обласних змагань з волейболу «Спорт протягом життя» продемонструвала збірна команда юнаків міста, які  у наполегливій боротьбі посіли перше місце на даному етапі змагань. До складу команди входили –

  • Ворона Кирило (ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8»)
  • Габор Богдан (ЛЗОШ №12)
  • Житомирський Антон (ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4)
  • Куштим Владислав (ЛЗОШ №1)
  • Кришталь Владислав (ЛЗОШ №12)
  • Ларка Віталій (ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4)
  • Сердюк Максим (ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4)
  • Чеботарьов Іван (ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4)

Вітаємо наших учнів та їх наставників (Рубан Т.В., тренера-викладача ДЮСШ «Олімпія», Коваленко А.С. вчителя фізичної культури ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8») з гарними спортивними досягненнями та зичимо подальших спортивних перемог та творчих успіхів.

Спортивні заходи    546    22.11.2017     0 коментарів

 Дзюдо

16-17 листопада 2017 року  в м. Харків відбувся Всеукраїнський турнір з дзюдо «Золотий кубок мера» серед юнаків та дівчат. В цих престижних змаганнях прийняли участь понад 400 учасників, 10 областей України у 10 вагових категоріях.

Наше місто  представляли – вихованці відділення дзюдо ДЮСШ «Олімпія», під керівництвом тренера Багінського В.В.

За результатами змагань Тутов Ігор та Мацкевич Демид посіли V місця у своїх вагових категоріях. Вихованець  ДЮСШ «Олімпія» - Кравчук Денис виборов І місце, у ваговій категорії 50кг, який зараз навчається у ХВОУФК (м. Харків), перший тренер – Багінський В.В. ... Читати далі »

Спортивні заходи    525    15.11.2017     0 коментарів

Баскетбол

11-12 листопада 2017 року в м. Лозова у спортивному залі ЛФ ХДАДК відбулися матчі ІІ туру Чемпіонату України з баскетболу серед команд І ліги, під час яких зустрілися команди І групи БК «Восток» та БК «Універбаскет» (м. Харків) – команди кафедри фіз. виховання ХНУ ім. Каразіна.

  

ІІ тур підопічні тренера В. Донського провели не дуже вдало поступившись у першій зустрічі із рахунком 86:71, а у другій зустрічі із рахунком 33:86 ... Читати далі »

Спортивні заходи    754    09.11.2017     0 коментарів

Дзюдо  

З 13 по 15 жовтня 2017 року  в м. Харкові відбувся Всеукраїнський турнір з дзюдо, присвячений Дню захисника Вітчизни серед юнаків та дівчат 2004-2005 р.н. Вихованці ДЮСШ «Олімпія» показали наступні результати:

ІІ місця посіли Килимник Кирило (50кг) та Мироненко Микита (73кг+) – тренер Молодан О.О.;

ІІІ місця вибороли Качур Станіслав (42кг), Штанопруд Владислав (66кг), Жовтобрюх Владислав (46кг) – тренер Молодан О.О.; Тутов Ігор (38кг), Мусієнко Денис (46кг), Туз Михайло (60кг) та Мацкевич Демид (50кг) – тренер Багінський В.В. ... Читати далі »

Спортивні заходи    504    03.11.2017     0 коментарів

27 жовтня в місті Харкові, на базі спортивного комплексу «Зірка» інституту повітряних сил імені І.Кожедуба, пройшла обласна Спартакіада серед фізкультурних працівників, яку проводив Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Наше місто представляла команда у такому складі: Кузьменко Антон, Нор Володимир (тренери-викладачі з футболу ДЮСШ «Юність»), Зайдулін Олександр, Середа Дмитро, Кривошеєв Євген (вчителі фізичної культури НВК «ЗНЗ-ліцей» №4), Шкарлат Віталій (викладач фізичної культури ЛФХДАДК), Чингузова Любов (вчитель фізичної культури НВК «ЗНЗ-ДНЗ» №8) та представник команди Літвінов Євгеній (КУ ЛЦФЗН «Спорт для всіх»). Змагання проходили з легкоатлетичної естафети 4х60м, настільного тенісу, армспорту, міні-футболу та перетягуванню канату.
У запеклій боротьбі наші земляки в загальнокомандному заліку посіли перше місце, чим вкотре  показали високий рівень спортсменів міста Лозова. 

Щиро вітаємо учасників змагань з вдалим виступом і бажаємо здоров’я, злагоди та подальших спортивних досягнень.

    

Спортивні заходи    380    02.11.2017     0 коментарів

01 листопада 2017 року в нашому місті, в фойє ДЮСШ «Юність» відбулися змагання зонального етапу  обласних щорічних змагань «Спорт протягом життя» серед учнів закладів освіти Харківської області з настільного тенісу.

Під час змагань за звання переможця боролися команди з 4 районів та 2 міст області, а саме: м. Первомайський, м. Лозова, Первомайський, Лозівський, Барвінківський та  Сахновщинський райони. Нашу  команду представляли  3 юнаки та 3 дівчини з різних закладів освіти міста –

  • Юдін Ілля (ЛЗОШ №3)
  • Ворона Кирило (ЛНВК «ДНЗ-ЗНЗ №8»)
  • Семиволос Максим (ЛЗОШ №11)
  • Буга Діана (ЛЗОШ №7)
  • Воропаєва Олександра (ЛНВК «ДНЗ-ЗНЗ №8»)
  • Гончаренко Альона (ЛЗОШ №11)

Наша команда зіграла унічию з командами Сахновщинського та Барвінківського районів але поступилася по показникам партій кожного гравця команди. 

Тому за підсумками змагань загальнокомандні місця розподілилися наступним чином:

І місце – команда Сахновщинського  району;
ІІ місце – команда Барвінківського  району;
ІІІ місце – команда м. Лозова.

Вітаємо нашу команду призерів!

    

Спортивні заходи    398    19.10.2017     0 коментарів

18 жовтня 2017 року, під час осінніх канікул, в дитячо-юнацькій спортивній школі «Юність» відбувся І етап змагань з тенісу настільного серед учнів загальноосвітніх навчальних міста за програмою щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя». У змаганнях приймали участь 10 команд з 12 загальноосвітніх навчальних міста. Головним суддею змагань була призначена Чингузова Л.В., секретарем – Коваленко А.С., вчителі фізичної культури Лозівського НВК «ЗНЗ - ДНЗ № 8». До суддівської колегії входили вчителі фізичної культури та працівники КУ «Спорт для всіх»: Закалюжний В.В., КривошеєвЄ.В., Метеленко В.В., Огульчанський В.В. Бовкун М.В., Литвинов Є.В.

 Переможцями даного етапу стала команда НВК«ЗНЗ - ДНЗ № 8».  Друге місце посіла команда ЛЗОШ № 3. Третє – ЛЗОШ №11.  

Команда НВК«ЗНЗ - ДНЗ № 8» і буде представляти наше місто в обласних зональних змаганнях  з настільного тенісу за Програмою обласних змагань «Спорт протягом життя».

     

Спортивні заходи    538    18.10.2017     0 коментарів

17 жовтня 2017 на стадіонах ЛЗОШ №3, ЛЗОШ №12 відбулися змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед учнівських команд загальноосвітніх навчальних закладів 2006 року народження.

У наполегливій боротьбі  призові місця посіли команди таких закладів:

І місце – Панютинська загальноосвітня школа № 1.
ІІ місце – Лозівська загальноосвітня школа № 1.
ІІІ місце – Лозівська загальноосвітня школа № 7 та ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ».

Вітаємо команди учнів та вчителів фізичної культури з перемогою!

   

Спортивні заходи    524    09.10.2017     0 коментарів

З 03 по 06 жовтня 2017 року серед команд загальноосвітніх закладів міста проводились змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» (2004, 2005, 2007 р.н.). 

Змагання проходили на двох спортивних полях – Лозівської ЗОШ №3 та загальноосвітньої школи №12.
Головним суддею змагань був призначений вчитель фізичної культури ЛЗОШ №11 – Чуйко Юрій Анатолійович.

До складу суддівської колегії  входили вчителі фізичної культури - «ЗНЗ-ліцей» №4 – Кривошеєв Є.В., ЛЗОШ№12 - Романенко О.А., ЛЗОШ №1 - Бугаєнко Д.В., головний професіонал КУ ЛЦФЗН «Спорт для всіх» - Литвинов Є.В.

У запеклій боротьбі перемогу здобули:
у віковій категорії 2004 р.н. - команда учнів ЛЗОШ №3, у вікових категоріях 2005 р.н., 2006 р.н.  - команди учнів НВК «ЗНЗ-ліцей» №4.

Вітаємо команди та учителів фізичної культури ЛЗОШ №3 та НВК «ЗНЗ-ліцей» №4 з перемогою!

    

Спортивні заходи    554    02.10.2017     0 коментарів

Плавання

29 вересня 2017 року у смт. Донець відбулася відкрита першість ФОК «Газовик» з плавання. Наше місто на цих змаганнях представили вихованці відділення плавання ЛДЮСШ «Юність», які повернулися додому із наступними переможними та призовими місцями:

І місця посіли – Баланда Олександра (50м в/с), Куліш Наталія (50м брас) та Кортяк Мирослава (50м брас);
ІІ місця посіли – Баланда Олександра (50м брас), Перебийніс Софія (50м брас), Куліш Наталія (50м в/с), Матяш Анастасія (50м батерфляй) та Малига Вячеслав (50м в/с);
ІІІ місце виборола Рогова Дарина (50м брас).

Спортсменів підготували тренери-викладачі з плавання – Черненко Марина Миколаївна, Стародубцева Олена Миколаївна, Строганова Ірина Василівна та Ліцман Валентина Іванівна.

      

Боротьба вільна

з 29 вересня по 01 жовтня 2017 року в м. Мелітополь відбувся відкритий Чемпіонат міста з вільної боротьби серед юнаків, присвячений Дню міста Мелітополь. Наше місто на цих змаганнях представляли вихованці відділення боротьби вільної ЛДЮСШ «Юність», які за результатами змагань посіли наступні призові та переможні місця у своїх вагових категоріях:

І місця вибороли – Сардаров Анар (22кг), Ромащенко Родіон (26кг) та Бардюжа Дмитро (53кг);
ІІІ місця посіли – Кузнецов Назар (22кг), Костенко Олександр (24кг), Гавричков Максим (26кг), Лазарєв Владислав (29кг) та Кузнецов Єгор (49кг).

У загальнокомандному заліку команда вихованців ЛДЮСШ «Юність» посіла ІІ місце.

... Читати далі »

Спортивні заходи    531    19.09.2017     0 коментарів

Боротьба вільна

з 07 по 10 вересня 2017 року у сел.. Новокостянтинівка Приазовського р-ну Запорізької обл. відбувся VІІІ Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат, присвячений пам’яті воїнам Приазов’я загиблим у Афганістані. Наше місто на цих змаганнях представляли 13 вихованців відділення боротьби вільної ЛДЮСШ «Юність», які за результатами змагань посіли наступні призові та переможні місця у своїх вагових категоріях:

І місце у ваговій категорії 27кг виборов Ромащенко Родіон;
ІІ місце – Лазарєв Владислав (32кг);
ІІІ місця посіли – Костенко Олександр (23кг); Сардаров Анар (23кг), Бардюжа Данило (53кг), Бардюжа Дмитро (65кг), Горкуша Руслан (70+кг), Ромащенко Арина (50кг).

****

16 вересня 2017 року в м. Токмак відбувся ХХІІІ Всеукраїнський турнір з боротьби вільної серед юнаків та дівчат 2002-2003 р.н., присвячений Дню міста та Герою Радянського Союзу П.І. Матюха. Участь в змаганнях прийняло 26 команд з різних областей України (близько 300 учасників змагань). Наше місто на змаганнях представили 21 вихованець відділень боротьби вільної ЛДЮСШ «Локомотив» та «Юність».

За результатами змагань наступні вихованці посіли призові та переможні місця у своїх вагових категоріях:

Вихованці ЛДЮСШ «Локомотив» тренера-викладача Некрасова С.П.:
І місце виборов Твердохліб Максим (38кг), ІІІ місця посіли – Александренко Даніїл (26кг), Коваленко Владисла (47кг);
Вихованець ЛДЮСШ «Юність» Бардюжа Данило у ваговій категорії 53кг посів ІІІ місце.

Комплексні змагання серед людей з обмеженими фізичними можливостями

16-17 вересня 2017 року відбулися змагань з дартсу, боче, городки, бомбаскет та рибної ловлі серед людей з обмеженими фізичними можливостями, присвячених пам’яті засновника спілки інвалідів-візочників Лебідь О.М. та до Дня міста Лозова. Змагання пройшли на спортивному майданчику Лозівської філії Харківського державного автодорожнього коледжу.

У змаганнях взяло участь 33 учасника з різних міст Харківської області.

У змаганнях «Боче»: у командному заліку І місце посіла команда «Трек» (м. Лозова);

Змагання «Дартс»: у командному заліку І місце посіла збірна команда м. Первомайська, в особистому заліку І місце посів Гончар Іван;

Змагання «Бомбаскет»: у командному заліку І місце посіла команда «Козаки» (м. Лозова), в особистому заліку І місце виборов Бербенко Микола;

Змагання «Городки»: у командному заліку І місце посіла команда «Козаки».

В загальнокомандному заліку за підсумками 4-ох змагань, за найменшою кількістю набраних очок перемогла команда «Трек» (м. Лозова), в склад якої входили: Гонтар Іван, Краснюк Олена та Краснорудська Лілія.

В змаганнях зі спортивної рибалки в особистому заліку І місце посів Сєрий Володимир.

Кубок міста Лозова з футболу 2017 року

16 вересня 2017 року на стадіоні «Локомотив» відбувся фінал Кубку міста Лозова з футболу 2017 року, між командами «Арсенал» та «Дистанція колії, який завершився на користь команди «Арсенал» із рахунком 4:1.

Командам переможців та призерів були вручені Кубки, грамоти та спортивні статуетки у наступних номінаціях від Федерації футболу міста Лозова:

«Кращий воротар» - Мурга Олег (Рятівник);
«Кращий захисник» - Басанець Віталій (Арсенал);
«Кращий нападник» - Галушко Дмитро (Дистанція колії);
«Кращий бомбардир» - Коломіець  Олег (Явір-Клітка);
«Кращий гравець» - Левченко Олег (Дистанція колії).

Також гравці команди «Арсенал» традиційно були нагородженні Лозівським міським головою С.В. Зеленським та народним депатутом України А.М. Гіршфельдом грамотою Лозівської міської ради та перехідним Кубком міста Лозова з футболу під час святкування Дня міста Лозова на площі Машинобудівників.

Пляжний волейбол

03 вересня 2017 року на стадіоні «Локомотив» відбувся турнір на Кубок «Закриття сезону» з пляжного волейболу.

І місце посіли – Залізко Станіслав та Кришталь Владислав;
ІІ місце посіли –Волков Дмитро та Сібагатулі Віталій;
ІІІ місце вибороли Шевченко Володимир та Дадиєв Куват.

Легкоатлетичний пробіг

16 вересня 2017 року центральними вулицями міста відбувся масовий легкоатлетичний пробіг з нагоди святкування Дня міста Лозова та пам’яті тренера з легкої атлетики Котенко Юрія Михайловича.

Пробіг зібрав навколо себе 253 учасника не тільки з числа учнівської та студентської молоді, а ще й дорослого населення нашого міста. Метою та завданням його стало широке залучення населення міста до занять фізичною культурою, пропаганди легкої атлетики та здорового способу життя.

Кожний учасник легкоатлетичного пробігу отримав пам’ятний сувенір від Комунальної установи «Лозівський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Спортивні заходи    409    19.09.2017     0 коментарів

Протягом 2-х тижнів учні всіх ЗНЗ та ДЮСШ міста демонстрували свою спортивну майстерність та спритність в рамках Олімпійського тижня.

Програми заходів Олімпійських тижнів в навчальних закладів включали: дні здоров’я, бесіди, виставки малюнків та літератури, вікторини на олімпійську тематику, святкові концерти і спортивно-видовищні дійства, спортивні змагання, естафети, направлені на популяризацію здорового способу життя, поширення ідей олімпізму та культурне збагачення підростаючого покоління.

Дані заходи проходили за участю відомих тренерів, вихованців ДЮСШ, любителів спорту. Всього було залучено 3358 учнів ЗНЗ та ДЮСШ міста Лозова.

Спортивні заходи    527    11.09.2017     0 коментарів

7 вересня Лозівська дитячо-юнацька спортивна школа «Олімпія» традиційно провела Олімпійський урок, присвячений Дню фізичної культури та спорту. В заході представили показові виступи вихованці відділень баскетболу, волейболу, художньої гімнастики, дзюдо.

Кращі спортсмени відділень були нагороджені грамотами. Юнакам відділення волейболу, які в 2016/2017 н.р. вибороли перше місце в старшій віковій групі в чемпіонаті Харківської області, були вручені залікові книжки 1 спортивного розряду. А також від Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області вручено подарунок – волейбольну форму. Дівчатам відділення художньої гімнастики вручені залікові книжки КМС.

Спортивні заходи    641    08.09.2017     0 коментарів

Шановні працівники організацій і установ фізичної культури і спорту, комунальних закладів, громадських організацій, тренери, спортсмени, ветерани та шанувальники спорту!

Щиро вітаю всіх Вас з Днем фізичної культури і спорту України!

Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості: вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, шляхетність, ефективну співпрацю в команді, вміння підкорювати власні інтереси до загальної мети.

Місто Лозова має міцні спортивні традиції. Чимало наших земляків досягли високих результатів і на світових аренах. Вагомі спортивні досягнення – яскраве підтвердження статусу фізичної культури і спорту в нашому місті, а головне – це добрий приклад для спортсменів-початківців, які приймають естафету з рук майстрів.

Користуючись нагодою, висловлюю глибоку вдячність вам, шановні спортсмени, наставники, ветерани, за примноження традицій і спортивної слави Лозової. 

Нехай принципи олімпійського руху «Швидше, вище, сильніше!» супроводжують вас скрізь і завжди!
Бажаю всім тренерам, вчителям фізичної культури талановитих учнів, ще більше перемог  та злетів, гарних уболівальників та всіляких життєвих гараздів. 

Зичу спортсменам наполегливості та наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України! Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту в нашому місті .

З повагою
начальник Управління
В.М.Урванцева

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 »