Головна » 2017 » Вересень » 19 » Спортивні новини
14:04
Спортивні новини

Боротьба вільна

з 07 по 10 вересня 2017 року у сел.. Новокостянтинівка Приазовського р-ну Запорізької обл. відбувся VІІІ Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат, присвячений пам’яті воїнам Приазов’я загиблим у Афганістані. Наше місто на цих змаганнях представляли 13 вихованців відділення боротьби вільної ЛДЮСШ «Юність», які за результатами змагань посіли наступні призові та переможні місця у своїх вагових категоріях:

І місце у ваговій категорії 27кг виборов Ромащенко Родіон;
ІІ місце – Лазарєв Владислав (32кг);
ІІІ місця посіли – Костенко Олександр (23кг); Сардаров Анар (23кг), Бардюжа Данило (53кг), Бардюжа Дмитро (65кг), Горкуша Руслан (70+кг), Ромащенко Арина (50кг).

****

16 вересня 2017 року в м. Токмак відбувся ХХІІІ Всеукраїнський турнір з боротьби вільної серед юнаків та дівчат 2002-2003 р.н., присвячений Дню міста та Герою Радянського Союзу П.І. Матюха. Участь в змаганнях прийняло 26 команд з різних областей України (близько 300 учасників змагань). Наше місто на змаганнях представили 21 вихованець відділень боротьби вільної ЛДЮСШ «Локомотив» та «Юність».

За результатами змагань наступні вихованці посіли призові та переможні місця у своїх вагових категоріях:

Вихованці ЛДЮСШ «Локомотив» тренера-викладача Некрасова С.П.:
І місце виборов Твердохліб Максим (38кг), ІІІ місця посіли – Александренко Даніїл (26кг), Коваленко Владисла (47кг);
Вихованець ЛДЮСШ «Юність» Бардюжа Данило у ваговій категорії 53кг посів ІІІ місце.

Комплексні змагання серед людей з обмеженими фізичними можливостями

16-17 вересня 2017 року відбулися змагань з дартсу, боче, городки, бомбаскет та рибної ловлі серед людей з обмеженими фізичними можливостями, присвячених пам’яті засновника спілки інвалідів-візочників Лебідь О.М. та до Дня міста Лозова. Змагання пройшли на спортивному майданчику Лозівської філії Харківського державного автодорожнього коледжу.

У змаганнях взяло участь 33 учасника з різних міст Харківської області.

У змаганнях «Боче»: у командному заліку І місце посіла команда «Трек» (м. Лозова);

Змагання «Дартс»: у командному заліку І місце посіла збірна команда м. Первомайська, в особистому заліку І місце посів Гончар Іван;

Змагання «Бомбаскет»: у командному заліку І місце посіла команда «Козаки» (м. Лозова), в особистому заліку І місце виборов Бербенко Микола;

Змагання «Городки»: у командному заліку І місце посіла команда «Козаки».

В загальнокомандному заліку за підсумками 4-ох змагань, за найменшою кількістю набраних очок перемогла команда «Трек» (м. Лозова), в склад якої входили: Гонтар Іван, Краснюк Олена та Краснорудська Лілія.

В змаганнях зі спортивної рибалки в особистому заліку І місце посів Сєрий Володимир.

Кубок міста Лозова з футболу 2017 року

16 вересня 2017 року на стадіоні «Локомотив» відбувся фінал Кубку міста Лозова з футболу 2017 року, між командами «Арсенал» та «Дистанція колії, який завершився на користь команди «Арсенал» із рахунком 4:1.

Командам переможців та призерів були вручені Кубки, грамоти та спортивні статуетки у наступних номінаціях від Федерації футболу міста Лозова:

«Кращий воротар» - Мурга Олег (Рятівник);
«Кращий захисник» - Басанець Віталій (Арсенал);
«Кращий нападник» - Галушко Дмитро (Дистанція колії);
«Кращий бомбардир» - Коломіець  Олег (Явір-Клітка);
«Кращий гравець» - Левченко Олег (Дистанція колії).

Також гравці команди «Арсенал» традиційно були нагородженні Лозівським міським головою С.В. Зеленським та народним депатутом України А.М. Гіршфельдом грамотою Лозівської міської ради та перехідним Кубком міста Лозова з футболу під час святкування Дня міста Лозова на площі Машинобудівників.

Пляжний волейбол

03 вересня 2017 року на стадіоні «Локомотив» відбувся турнір на Кубок «Закриття сезону» з пляжного волейболу.

І місце посіли – Залізко Станіслав та Кришталь Владислав;
ІІ місце посіли –Волков Дмитро та Сібагатулі Віталій;
ІІІ місце вибороли Шевченко Володимир та Дадиєв Куват.

Легкоатлетичний пробіг

16 вересня 2017 року центральними вулицями міста відбувся масовий легкоатлетичний пробіг з нагоди святкування Дня міста Лозова та пам’яті тренера з легкої атлетики Котенко Юрія Михайловича.

Пробіг зібрав навколо себе 253 учасника не тільки з числа учнівської та студентської молоді, а ще й дорослого населення нашого міста. Метою та завданням його стало широке залучення населення міста до занять фізичною культурою, пропаганди легкої атлетики та здорового способу життя.

Кожний учасник легкоатлетичного пробігу отримав пам’ятний сувенір від Комунальної установи «Лозівський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Категорія: Спортивні заходи | Переглядів: 527 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: