Головна » 2017 » Вересень » 8 » Привітання до Дня фізичної культури і спорту України
15:36
Привітання до Дня фізичної культури і спорту України

Шановні працівники організацій і установ фізичної культури і спорту, комунальних закладів, громадських організацій, тренери, спортсмени, ветерани та шанувальники спорту!

Щиро вітаю всіх Вас з Днем фізичної культури і спорту України!

Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості: вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, шляхетність, ефективну співпрацю в команді, вміння підкорювати власні інтереси до загальної мети.

Місто Лозова має міцні спортивні традиції. Чимало наших земляків досягли високих результатів і на світових аренах. Вагомі спортивні досягнення – яскраве підтвердження статусу фізичної культури і спорту в нашому місті, а головне – це добрий приклад для спортсменів-початківців, які приймають естафету з рук майстрів.

Користуючись нагодою, висловлюю глибоку вдячність вам, шановні спортсмени, наставники, ветерани, за примноження традицій і спортивної слави Лозової. 

Нехай принципи олімпійського руху «Швидше, вище, сильніше!» супроводжують вас скрізь і завжди!
Бажаю всім тренерам, вчителям фізичної культури талановитих учнів, ще більше перемог  та злетів, гарних уболівальників та всіляких життєвих гараздів. 

Зичу спортсменам наполегливості та наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України! Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту в нашому місті .

З повагою
начальник Управління
В.М.Урванцева

Категорія: Спортивні заходи | Переглядів: 639 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: