Головна » Спортивні заходи
Спортивні заходи    458    11.04.2019     0 коментарів
Упродовж квітня місяця 2019 року серед команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Лозівської районної ради та Лозівської міської ради відбуваються змагання з волейболу.
Спочатку свої сили випробовували у зональних змаганнях, які відбулися 03 квітня 2019 року в Орільському ліцеї та КЗ «Катеринівський ліцей», команди юнаків. Потім сильніші команди, а ними виявилися команди юнаків Орільського ліцею, КЗ «Катеринівський ліцей», КЗ «Миролюбівський ліцей», Смирнівського НВК зустрілися у фіналі, який відбувся 10 квітня у спортивній залі міського палацу культури.
Фінал проходив за круговою системою.
Результати змагань – І місце – команда юнаків Орільського ліцею (вчитель
Марков О.А.); ІІ місце - команда юнаків КЗ «Миролюбівський ліцей»(вчитель Федоренко В.М.); ІІІ місце – команда юнаків КЗ «Катеринівський ліцей»(вчитель Цяцька І.О.).
Усі призери змагань отримали кубки, медалі та грамоти, були відзначені і найкращі гравці команд.
Наступними на зональних змаганнях зустрінуться команди дівчат Лозівської районної ради та Лозівської міської ради, які відбудуться 17 квітня 2019 року в Орільському ліцеї та КЗ «Катеринівський ліцей» , тож побажаємо їм успіху та перемог!


Спортивні заходи    499    04.04.2019     0 коментарів

03 квітня 2019 року, у спортивних залах Орільського ліцею та КЗ «Катеринівський ліцей», відбулася Першість з волейболу серед команд юнаків закладів загальної середньої освіти Лозівської міської ОТГ.

У змаганнях брали участь 8 команд юнаків – з Орільського ліцею, КЗ «Катеринівський ліцей», КЗ «Миролюбівський ліцей», КЗ «Полтавський ліцей», Артільського НВК, Смирнівського НВК, Павлівської ЗОШ, Садовського ліцею.

До фіналу пройшли 4 команди юнаків – з Орільського ліцею, КЗ «Миролюбівський ліцей», КЗ «Катеринівський ліцей», Смирнівського НВК, які зустрінуться 10 квітня 2019 року в м. Лозова.

      

Спортивні заходи    441    27.03.2019     0 коментарів

26 березня 2019 року в спортивній залі міського палацу культури в рамках щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» відбувся ІІ етап фізкультурно-оздоровчого патріотичного фестивалю «Козацький гарт-2019» серед учнів закладів загальної середньої освіти міста.

Фестиваль проводиться з метою формування здорового способу життя, підвищення рівня фізичної підготовленості учнівської молоді та їх соціальної активності, розвитку основних фізичних якостей та рухових здібностей, виявлення серед команд ЗЗСО міста найсильнішої команди  для  участі в обласному етапі.

Програма Фестивалю складається з таких видів:

  • «Човниковий» біг 4х9 м (хлопці, дівчата).
  • Стрибок у довжину з місця (хлопці, дівчата).
  • Стрибки через скакалку протягом 30 сек. (Дівчата).
  • Конкурс знавців історії України її спортивних досягнень та олімпійського руху (за часи незалежної України).
  • Естафета.
  • Перетягування канату (хлопці).

В змаганнях брали участь 11 команд, які змагалися між собою в трьох підгрупах. Всього до  змагань  було задіяно 125 учнів 5-10 класів.

За результатами всіх випробувань перемогу здобули:

  1. місце - учні ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ»;
  2. місце – учні ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4;
  3. місце - учні ЛЗОШ №7.

Команди-переможці будуть нагороджені кубками і грамотами Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради.

У травні поточного року представляти наше місто в обласному етапі «Козацький гарт-2019» буде команда ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ».

    

Спортивні заходи    396    26.03.2019     0 коментарів

22 березня 2019 року в Харкові на базі шахово-шашкового клубу «Вундеркінд» відбувся обласний етап щорічних змагань «Спорт протягом життя» з шахів «Біла тура» серед учнів закладів загальної середньої освіти Харківської області.

Вкотре наше місто у даних змаганнях представляла команда Лозівського навчально-виховного комплексу «ЗНЗ-ліцей» №4 у складі:

Коваленка Станіслава ( 2 клас)
Деменюка Владислава (5 клас)
Гуштюка Нікіти (6 клас)
Гомили Анни ( 6 клас).

У спортивній боротьбі наша команда посіла ІІІ місце, поступившись команді з Балаклійському району та м. Куп’янськ.  

Учасники змагань також є вихованцями тренера-викладача з шахів та шашок ДЮСШ «Локомотив» А.В.Калюжного, який був представником команди на даних змаганнях.

  

Спортивні заходи    395    14.03.2019     0 коментарів

13 березня 2019 року, у спортивній залі КЗ «Катеринівський ліцей» відбулися фінальні ігри Першості з баскетболу серед команд юнаків закладів загальної середньої освіти Лозівського району та Лозівської міської об’єднаної територіальної громади.

У змаганнях брали участь 4  команди юнаків – з Орільського ліцею, КЗ «Миколаївський ліцей», КЗ «Катеринівський ліцей»,
КЗ «Шатівський ліцей», які стали кращими у зональних змаганнях.  

 Першими стали учні Орільського ліцею (вчитель Марков О.М.) , друге місце вибороли юнаки КЗ «Шатівський ліцей» (вчитель Ковальов В.М.), третє місце посіла команда  
КЗ «Катеринівський ліцей» (вчитель Цяцька І.О.).

Команди-переможці та призери були нагороджені грамотами та спортивними кубками, учасники команд – медалями  Управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації .

В номінації «Найкращі гравці» - грамотами були відзначені Смірний Юрій, Шелест Олександр, Скриннік Сергій та Колодяжний Максим.

Спортивний захід був організований та проведений Управлінням освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації та Управлінням освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради.

Спортивні заходи    374    20.02.2019     0 коментарів

17 лютого 2019 року команда із 18 юних боксерів молодшого шкільного віку Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості взяла участь у відкритому Чемпіонаті Харківської області з таїландського боксу Муей-Тай, що відбувся в Харкові. Завдяки наполегливості та волі до перемоги, юні спортсмени виграли 3 золотих медалі, 6 срібних та 3 бронзових. Вітаємо вихованців гуртка та їх тренера Полевикова Володимира Миколайовича з черговими досягненнями!

Спортивні заходи    460    11.02.2019     0 коментарів

10 лютого 2019 року в спортивних залах ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8», ЛЗОШ №12 відбулися фінальні ігри щорічних шкільних змагань «Спорт протягом життя» з волейболу  серед  юнаків закладів загальної середньої освіти міста.

Боротьба за найвище місце в рейтингу міської учнівської спартакіади щорічних змагань «Спорт протягом життя» з волейболу серед закладів ЗСО проходила протягом двох днів серед команд юнаків, кількість яких залишилася такою ж,  як і в минулому році – шість, а саме:  ЛЗОШ №3, ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4, ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8», ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ», ЛЗОШ №12, Лозівська гімназія.

Головним суддею змагань була Павленко О.С., вчитель фізичної культури Лозівської гімназії, першими суддями виступили вчителі ЗЗСО міста - Беззубенко С.М., Іщенко О.М., Закалюжний В.В., Метеленко В.В. Допомогу під час проведення даних змагань серед команд юнаків надали вихованки відділення волейболу ДЮСШ «Олімпія» Винник Діана та Фесенко Софія, які були помічниками секретаря.

За результатами змагань місця серед команд розподілилися таким чином:

  • ЛЗОШ №12 – І місце
  • ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8» – ІІ місце
  • ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4 – ІІІ місце
  • ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ» - ІV місце
  • Лозівська гімназія – V місце
  • ЛЗОШ №3 – VІ місце.

В номінації «Кращий гравець» в командах визнані:

  • Гноєвий Артем – ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ»
  • Ворона Кирило – ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ» №8
  • Габор Богдан – ЛЗОШ №12
  • Чеботарьов Іван – ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» №4
  • Добровінський Олексій – Лозівська гімназія
  • Старченко Артем – ЛЗОШ №3.

Команди переможці та кращі гравці отримали грамоти Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради.

Спортивні заходи    442    04.02.2019     0 коментарів

02-03 лютого у спортивних залах закладів освіти ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8», ЛЗОШ №11 та Панютинської ЗОШ №1 відбувся ІІ (міський) етап змагань «Спорт протягом життя» з волейболу серед дівчат 2002-2005 р.н., де дев’ять команд ЗЗСО міста гідно випробували свої уміння та силу духу, фізичну силу для ефективних ударів та стрибучість для можливості високо піднятися над сіткою, реакцію та координацію.

Яскраву командну майстерність показали дівчата Лозівської ЗОШ №12, які впевнено вибороли  перемогу у команди дівчат Панютинської ЗОШ №1 та стали першими у даних змаганнях. Третє місце посіла команда дівчат Лозівської ЗОШ №1.

Команди переможці були нагороджені грамотами Управління освіти, молоді та спорту ЛМР. У номінації «Кращий гравець» були відзначені –

ЛЗОШ №12 – Бичкова Олеся
ПЗОШ №1 – Риженко Анжела
ЛЗОШ №1 – Дедушева Катерина
ЛНВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ » - Рудницька Валерія
ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8» - Яшник Катерина
ЛНВК «ЗНЗ- ліцей» №4 – Винник Діана
ЛЗОШ №3 – Зигуля Анастасія
ЛЗОШ №11 – Максименко Марина
ЛЗОШ №7 – Сінчук Лілія

Учасники змагань зазначили, що на змагання  прибули із новенькими  м’ячами, які напередодні отримали  від Управління освіти, молоді та спорту ЛМР для покращення спортивної матеріальної бази своїх закладів освіти.

 

На наступних вихідних (09 та 10 лютого 2019 року) відбудуться змагання з волейболу серед юнаків 2002-2005 р.н., які пройдуть у спортивних залах закладів освіти ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8» та Лозівської ЗОШ №12.

Спортивні заходи    648    12.12.2018     0 коментарів

11 грудня 2018 року, у Харкові, в спортивній залі Центру професійно-технічної освіти №1, відбувся фінальний етап обласних щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» серед учнів закладів загальної середньої освіти Харківської області з волейболу.

Наше місто представляла збірна команда юнаків-спортсменів Лозівського ліцею № 4, ЛЗОШ №12 та ЛЗОШ №1 у складі- Габор Богдана, Грабар Даниіла, Житомирського Антона, Кришталь Владислава, Куштим Владислава, Ларки Віталія, Торосян Арзумана, Сердюка Максима, Чеботарьова Івана.

У фіналі зустрілися лозівські та дворічанські спортсмени. В напруженій боротьбі з рахунком 2:1 перше місце виборола збірна команда волейболистів м. Лозова.

Найважливішими якостями для гравців у волейболі є стрибучість для можливості високо піднятися над сіткою, реакція, координація, фізична сила для ефективних ударів.

Наші чемпіони впевнено довели, що в м. Лозова живуть найспритніші волейболісти!

Вітаємо збірну команду юнаків - переможців обласних змагань «Спорт протягом життя» з волейболу, тренера-викладача ДЮСШ «Олімпія» Рубан Тетяну Василівну, вчителів фізичної культури Лозівського ліцею № 4, ЛЗОШ №12,  ЛЗОШ №1 та зичимо їм і надалі високих спортивних досягнень та творчих успіхів у навчанні.

  

Спортивні заходи    419    20.11.2018     0 коментарів

Футбол

17 листопада 2018 року у Харківській області відбулися матчі Х заключного туру фінальної частини Чемпіонату Харківської області по футболу серед аматорських команд 2018 року.

З 4-ьох матчів, відбувся лише 1 матч між командами «Універ-Динамо ХНУВС» (Харків) та ФК «Вовчанськ», який закінчився перемогою на користь «вовків» із рахунком 2:1. ... Читати далі »

Спортивні заходи    594    12.11.2018     0 коментарів

Панкратіон та греппінг

26-27 жовтня 2018 року відбувся відкритий чемпіонат Харківської області з панкратіону та грепплінгу. У чемпіонаті приймали участь 200 спортсменів із Харківскоїі, Дніпропетровскої та Сумської областей. Команду з міста Лозова представили 32 спортсмена.

 

У командному заліку команда з міста Лозова посіла l-e місце в розділі ФУЛ та ІІІ-e місце в розділі ГРЕППЛІНГ. ... Читати далі »

Спортивні заходи    496    12.11.2018     0 коментарів

Керівнику гуртка «Таїландський бокс Муей-Тай» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості  Полевикову Володимиру Миколайовичу присвоєно спортивне  звання «Заслужений тренер України». Високе визнання є підтвердженням чисельних перемог його талановитих вихованців на світовій арені. Бажаємо нових спортивних здобутків у підготовці майстрів спорту із таїландського боксу та високих досягнень педагогічній кар’єрі!

  

Спортивні заходи    450    05.11.2018     0 коментарів

Футбол

03 листопада 2018 року на стадіоні «Локомотив» смт. Панютине відбувся матч VІІІ туру фінальної частини Чемпіонату Харківської області по футболу серед аматорських команд 2018 року між командами «Лозова-Панютине» та ФК «Вовчанськ», які ще у минулому турі стали достроковими переможцями Чемпіонату Харківської області по футболу 2018 року. ... Читати далі »

Спортивні заходи    453    29.10.2018     0 коментарів

Шахи

27 жовтня 2018 року в м. Харкові, у приміщенні шахово-шашкового клубу «Вундеркінд», відбулися фінальні змагання з шахів за програмою Спартакіади Харківської області серед районів та міст обласного значення.

Наше місто на цих змаганнях представила збірна команда міста у складі – Андрія Калюжного, Деменюка Владислава, Плахотнікова Сергія та Коваленко Світлани.

За результатами змагань у загальнокомандному заліку наша команда посіла ІІІ місце, поступившись командам Харківського району та м. Куп’янськ( І та ІІ місця). ... Читати далі »

Спортивні заходи    369    26.10.2018     0 коментарів
26 жовтня 2018 року в нашому місті, в фойє ДЮСШ «Юність» відбувся
ІІ етап обласних щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» серед учнів закладів загальної середньої освіти Харківської області з тенісу настільного.
За звання переможця в нашій зоні боролися команди – з Первомайського району, Лозівського, Барвінківського, смт. Близнюки та з м. Лозова.
Наше місто на цих змаганнях представляла збірна команда учнів закладів загальної середньої освіти у складі:
1. Веприцький Євген – ПЗОШ №1
2. Старченко Артем – ЛЗОШ №3
3. Побєгов Андрій - ЛЗОШ №3
4. Буга Діана - ЛЗОШ №7
5. Левшина Діана – ЛНВК «ЗНЗ-ліцей»№4
6. Корчагіна Каріна – ЛНВК «ЗНЗ-ДНЗ №8»
Суддівство змагань провели вчителі фізичної культури:
Головний суддя - Чингузова Л.В., вчитель фізичної культури ЛНВК «ДНЗ-ЗНЗ» № 8.
Судді - Беззубенко С. М., Закалюжний В.В., Іщенко О.М., Кривошеєв Є.В.,
Метеленко В.В.
Головний секретар – Бовкун М.В., головний фахівець КУ ЛЦФЗН «Спорт для всіх».
Секретар змагань - Коваленко А.С., вчитель фізичної культури ЛНВК «ДНЗ-ЗНЗ № 8».
За підсумками переможцями та призерами змагань стали команди:
І місце – Барвінківського району;
ІІ місце – команда м. Лозова;
ІІІ місце – команда Близнюківського району.
Команди були нагороджені грамотами Управління освіти, молоді та спорту ЛМР, які були надані співорганізатором даних змагань - КУ ЛЦФЗН «Спорт для всіх».
Всі представники команд відмітили відмінну організацію змагань, умови, які створені для їх проведення, доброзичливу атмосферу та якісне суддівство.
Вітаємо наших призерів!

« 1 2 3 4 ... 9 10 »