Головна » 2019 » Лютий » 21 » Семінар вчителів фізичної культури
15:43
Семінар вчителів фізичної культури

20.02.2019 року у Панютинській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №1 відбувся семінар  учителів фізичної культури з теми «Роль учителя у формуванні здоров’язбережувальної компетентності в учнів на уроках фізичної культури».

Методист  міського методичного кабінету Управління освіти, молоді та спорту Мельникова В.М. у своїй доповіді зазначила, що дане питання, як ніколи на сьогодні, залишається актуальним. Присутні активно брали участь в обговоренні доповіді, висловлюючи свої думки з даного питання.

Заступник  директора з виховної роботи Панютинської ЗОШ  №1 Кириленко Т.В.,  ознайомила учасників семінару з роботою,
яка ведеться колективом закладу у цьому напрямку. Учитель  фізичної культури Панютинської ЗОШ  №1 Дегтярьова Т.П.,  у своїй презентації на прикладі власного досвіду широко висвітлила питання «Роль учителя у формуванні здоров’язбережувальної компетентності в учнів на уроках фізичної культури».

В ході семінару була проведена робота у групах, яка дозволила практично застосувати обговорювану інформацію.

Поєднавши в собі методичну і практичну частину, семінар дозволив його учасникам ретельніше поглянути на питання здоров’язбереження та застосувати  на практиці отримані знання.

Категорія: Центр професійного розвитку педагогічних працівників | Переглядів: 361 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: