Головна » 2019 » Лютий » 14
Дошкільна освіта    416    14.02.2019     0 коментарів

14 лютого 2019 року  о 9.00  у Лозівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №12 «Світлячок» Лозівської міської ради Харківської області пройшов майстер-клас для вихователів груп  молодшого дошкільного віку за темою: «Співпраця дошкільного закладу і родини, як гарант особистісного зростання дитини».

Мета: популяризація досвіду роботи вихователів закладу щодо ефективної співпраці з родиною з питань особистісного зростання дитини.

Завдання:

  • сприяти вдосконаленню професійної компетентності педагогів з питань роботи з батьками
  • ознайомити з досвідом роботи педагогів шляхом прямого і коментованого показу послідовності дій, методів, прийомів та форм роботи з батьками.

402    14.02.2019     0 коментарів

Днями в Лозівському центрі молоді Управління освіти молоді та спорту студенти Української академії лідерства провели презентацію навчального закладу.  Розповіли свої історії вибору академії. Пізніше, з усіма бажаючими, провели невеличкий тренінг, який надихнув молодь на нові ідеї та плани. Своїми прикладами, досягненнями показали, що молодь здатна вирішувати важливі питання, зустрічатися з видатними людьми, які впливають на зміни в Україні та світі, своїми кумирами, подорожувати - головне захотіти та почати діяти.

Особливості програми академії в тому, що вона допомагає молоді знайти своє призначення, обрати майбутню професію, тому що упродовж навчання  студенти створюють соціальні проекти, вивчають міжнародний досвід громадських ініціатив, ведуть активну співпрацю з громадськими організаціями різних сфер, навчаються підприємництву, ознайомлюються з діяльністю провідних українських підприємців, реалізовують спільні проекти. Таким чином академія формує особистість, яка усвідомлено, зважено та відповідально ставляться до життя.

Більш детально про академію можна  дізнатися на її офіційному веб-сайті: www.ual.ua

     

379    14.02.2019     0 коментарів

12 лютого 2019 року  в ЛЗОШ № 3 відбувся семінар–практикум для вчителів предмета «Захист Вітчизни» за темою «Роль вчителя предмета «Захист Вітчизни»  у формуванні здоров’язбережувальної компетентності на уроках основ медичних знань». Учасниками були педагоги закладів загальної середньої освіти міста, директор закладу Інденко О.О. та методист ММК Чернова Н.М.

 Вчитель предмета «Захист Вітчизни» ЛЗОШ № 3 Курочкін І.В. ознайомив вчителів із власним досвідом роботи, сучасними методичними підходами до проведення компетентнісного уроку та відпрацював практичні навички з основ тактичної медицини.