Головна » 2019 » Лютий » 15
395    15.02.2019     0 коментарів

15 лютого учні та вчителі міста взяли участь у заходах  з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Урочистості розпочалися покладанням квітів та мітингом, який відбувся біля Пам’ятного знаку загиблим воїнам-інтернаціоналістам.

У міському Палаці культури для учасників бойових дій відбулися святкові урочистості, присвячені 30-й річниці виводу військ з Афганістану. Близько чотирьохсот учнів закладів загальної середньої освіти взяли участь у фестивалі пісні «Акорди пам’яті», понад 60 учнів виступили із різноманітними номерами.

      

У вільний від навчання час багато хто з молоді шукає підробіток. Більшість намагаються знайти його на просторах інтернету, це зручніше не виходячи з дому, а вже потім на будівництві, в супермаркетах, авто мийках. 13 лютого фахівець з питань зайнятості Лозівського центру молоді Управління освіти молоді та спорту разом з вихователем гуртожитку Инною Чернегою для вихованців гуртожитку Лозівського професійного ліцею провели інформаційну презентацію, в якій порівняли декілька сайтів для заробітку в інтернеті. Учням було запропоновано виконати деякі вправи та відрізнити ризиковані сайти від безпечних і таким сайтом для фрілансерів являється freelancehunt.com

Він зрозумілий, безкоштовний, має безліч підказок та порад починаючи з реєстрації до правильного завершення роботи. А численна кількість категорій заробітку надає можливість заробляти новачкам, приклавши трішки часу, зусиль та знань.

 

383    15.02.2019     0 коментарів

14 лютого 2019 року в актовій залі Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості фахівцями Лозівського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Харківській області проведено урок- тренінг «СтопБулінг» для вихованців закладу позашкільної освіти. 18 грудня 2018 року Верховна Рада України прийняла в другому читанні і в цілому закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)»     (№ 8584).

В ході заходу дітей було поінформовано про:

  • Булінг – це…..
  • Відповідальність за вчинення булінгу.

Надано поради:

  • Якщо ваша дитина стала жертвою булінгу?
  • Якщо ви стали свідком булінгу?
  • Де отримати допомогу?

Надано поради щодо дій у випадках, коли дитина стає жертвою булінгу, свідком або самим агресором. Були надані контакти Національної дитячої «гарячої лінії» для дітей та батьків з питань захисту прав дітей. В ході зустрічі  були надані друковані матеріали щодо реалізації зазначеного проекту.

401    15.02.2019     0 коментарів

Найромантичніший день року Центр молоді відзначив вуличною акцією «Любов у нашому місті». Активісти приготували кульки у вигляді сердець з надписами «Я люблю тебе» та пройшлись проспектом, даруючи при цьому кульки перехожим. Також активна молодь нашого Центру говорила приємні слова та вітала зі святом. Кульки з таким символічним надписом стали гарним приводом для освідчення коханій людині.

428    15.02.2019     0 коментарів

Вечірня романтична атмосфера створила гарний настрій для усіх присутніх у залі Центру молоді. На вечірці, присвяченій дню закоханих, зібралося близько 100 чоловік, саме свято передбачало дуже насичену програму: різноманітні призові конкурси, як для закоханих пар так і для тих, хто ще не знайшов собі половину; талановиті виступи танцювальні та пісенні; жартівлива церемонія одруження, під час якої був офіційний обмін шлюбними обручками (в нашому випадку бубликами),  вручення свідоцтва про одруження та призу від Центра; запуск китайських ліхтариків; святкова фотосесія та дискотека. Загалом, вечір був цікавим, веселим, романтичним та драйвовим.

351    15.02.2019     0 коментарів

14 лютого 2019 року в Панютинській ЗОШ № 2 відбулося засідання міського методичного об’єднання для вчителів української мови і літератури та вчителів предметів художньо-естетичного циклу за темою «Формування в учнів креативної компетентності в позаурочній роботі».

Учителі української мови і літератури Довженко Т.І., Довженко О.О та вчитель музичного мистецтва Копа С.В. із захопленням поділилися досвідом роботи із молодими вчителями, презентували різноманітні інтерактивні вправи та конкурси, які можна використати у позаурочній роботі. Колеги взяли активну участь у роботі ММО, працювали разом з учнями та отримали безліч позитивних емоцій.

Методист Управління освіти, молоді та спорту Зубенко Н.В. підвела підсумки роботи методичного об’єднання, а учасники поділилися своїми враженнями.

Олімпіади    386    15.02.2019     0 коментарів

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад!

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу олімпіади з біології:

ІІІ місце – Азуз Амір (ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4, учитель Падалка С.В.);
ІІІ місце – Чвялев Ілля (ЛЗОШ № 11, учитель Гудзенко Л.Ю.)

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу олімпіади з екології:

І місце – Білик Сергій (ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4, учитель Падалка С.В.);
ІІ місце – Жилка Поліна (КЗ «Шатівський ліцей», учитель Калязіна Г.Г.);
ІІІ місце – Мамай Римма (КЗ «Катеринівський ліцей», учитель Орлова І.М.)

Вітаємо переможця ІІІ (обласного) етапу олімпіади з української мови і літератури:

ІІ місце – Ковпенко Єлизавета (ЛЗОШ № 11, учитель Заяць Л.С.)

Вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу олімпіади з економіки:

ІІІ місце – Коваленко Маргарита (ПЗОШ № 1, учитель Добродум Л.О.);
ІІІ місце – Ісламова Раяна (ЛЗОШ № 3, учитель Тепляк І.І.)