Головна » 2019 » Лютий » 27

26 лютого 2019 в Лозівській гімназії відбулося засідання методичної студії вчителів зарубіжної літератури у літературному кафе з теми: “Формування загальнокультурної грамотності здобувача освіти на уроках зарубіжної літератури”.

В цей раз літературне кафе зібрало не тільки вчителів міста Лозової, але й педагогів об’єднаної територіальної громади. Вправа “Знайомство” допомогла створити затишну атмосферу творчого кафе. Нікого не залишило байдужим привітання юних чоловіків Лозівської гімназії.

Майстер-клас з пошуково-дослідницької роботи провела вчитель зарубіжної літератури Лозівської гімназії Зінченко І. М. Вчителі мали змогу ознайомитися з методикою створення проектів на уроках зарубіжної літератури та розробити власні проекти з тем: “Іван Мазепа –  одіозна історична постать”, “Образ гетьмана Мазепи в світовій літературі”, “Образ Мазепи в поемі Байрона”. Зінченко І.М. ознайомила з літературними родзинками , які можна використовувати на уроках: відеосюжети, мандрівки, кінофільми, документальні та науково-популярні фільми.

Наприкінці зустрічі відвідувачі літературного кафе обмінялися своїми враженнями та побажали успіхів в роботі одне одному.