Головна » 2017 » Квітень » 28 » Семінар керівників
12:27
Семінар керівників

На базі Лозівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12  25 квітня проведено семінар керівників за темою «Участь в освітніх проектах - ефективний інструмент підвищення  професійної компетентності педагога. Від інновації до результативності».

Директор школи Шпортюк Н.Д. ознайомила присутніх  із взаємозалежністю інноваційного освітнього простору та підвищення компетентності вчителя.

Вчителі  школи розповіли про власний досвід участі у різних освітніх проектах та результати від їх реалізації. Зокрема, заступник директора и вчитель біології Надія Аксініна, розповідала про нові напрямки у роботі в умовах сучасного інформаційного світу (сторітелінг, освітній коучинг, проекти ЮНІСЕФ).  Вчителька  англійської мови  Марина Лопачак презентувала свій досвід роботи щодо  співпраці з вчителями та учнями з інших країн в рамках реалізації проектів євроінтеграції  eTwinning  а  вчителька інформатики Світлана Гугіс розповіла про реалізацію українсько  - німецького проекту "Молодь дебатує" в Україні та  хмарні технології в управлінській діяльності. Цікавою та корисною була практична частина семінару.  Керівники навчальних закладів та представники Управління освіти, молоді та спорту взяли участь у міні-дебатах.

Категорія: Центр професійного розвитку педагогічних працівників | Переглядів: 571 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: