Головна » 2017 » Квітень » 11
475    11.04.2017     0 коментарів

10 квітня на базі Панютинської ЗОШ І-ІІІ № 1 з метою підвищення готовності особового складу закладів освіти з цивільного захисту проведено показовий День цивільного захисту. У заході взяли участь представники Управління освіти, молоді та спорту, 24 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Харківській області, навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності м. Лозова , посадові особи з питань ЦЗ учнівські та педагогічні колективи.

Метою заходу було відпрацювати на практиці раніше здобуті знання, уміння та навички учнів та працівників закладу грамотно і чітко діяти у НС.

Присутні мали змогу побувати на відкритих заняттях з цивільного захисту (виховні години, квести, вікторини, конкурси), які підготували вчителі та учні школи, взяти участь в екстреній евакуації з будівлі школи, ознайомитись з пожежно-рятувальною технікою. Учні школи підготували тематичні малюнки, а у фойє школи було розгорнуто виставку засобів індивідуального захисту населення. Особливе захоплення у дітей викликало гасіння умовної пожежі.

Дошкільна освіта    649    11.04.2017     0 коментарів

11 квітня 2017 року на базі Лозівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу №11 «Берізка» Лозівської міської ради Харківської області відбувся семінар для завідувачів ДНЗ на тему: «Взаємодія дошкільного навчального закладу та сім’я з питань патріотичного виховання дошкільників».

Форма проведення: метод позиційного аналізу, моделювання взаємодії.

Мета заходу: обґрунтування сучасних підходів до управління процесом виховання у ДНЗ, сприяння посиленню взаємодії дошкільного закладу та сім’ї, упровадженню дієвих форм співпраці з батьками.

Завдання:

  • Розкрити необхідність посилення взаємодії дошкільного навчального закладу та сім’ї з питань патріотичного виховання дошкільників
  • Розробити та презентувати ключові позиції освітньої моделі щодо взаємодії  дошкільного навчального закладу та сім’ї з питань патріотичного виховання дошкільників
Спортивні заходи    516    11.04.2017     0 коментарів

Плавання

22 березня 2017 року у смт. Слобожанське відбувся «Відкритий чемпіонат з плавання  ДЮСШ смт. Слобожанське» в якому приймали участь понад 200 спортсменів з чотирьох областей України. Вихованці ЛДЮСШ «Юність» Кортяк Мирослава посіла ІІІ місце (в двоєборстві на дистанції  100к/п+50 брас серед спортсменів 2003-2004 р.н.), Куліш Наталя посіла ІІІ місце (100 к/п+50бр, серед спортсменів 2002 р.н. і доросліше).

 24 березня 2017 року в м. Павлоград Дніпропетровської обл. відбулася «Відкрита першість ВСК «Юність» з плавання». 28 вихованців ЛДЮСШ «Юність» виступили на змаганнях та посіли призові місця: Кортяк Мирослава, Ткаченко Каміла, Гоміла Марія, Перебийніс Софія вибороли І місця; Кісляк Ольга, Кучеренко Софія, Жуковський Михайло посіли ІІ місця; Отмахова Діана, Кортяк Ангеліна, Овчаренко Тимофій, Дирдін Данило, Тищенко Максим, Миронюк Іван, Звягінцев Антон, Кортяк Валерій посіли ІІІ місця в різних видах програми.

Спортсменів до змагань підготували тренери: Черненко М.М. і Ліцман В.І.

Легка атлетика

24-25 березня 2017 року в м.Київ відбувся Чемпіонат України з легкої атлетики з двоєборства серед ДЮСШ та СДЮШОР у приміщенні серед юнаків та дівчат 2002 р.н. та молодші.  Гамора Тетяна виборола І місце в бігу на дистанції 60м + стрибок з жердиною і стала Чемпіонкою України  виконавши  норматив Кандидата у майстри спорту України з стрибків з жердиною показавши результат 3м.40см.

Перший тренер Тетяни тренер-викладач з легкої атлетики ЛДЮСШ «Юність» Коростійов Олександр Іванович. ... Читати далі »